Aktywne Wpisy

Dogecoin +613
#rozdajo #gry #pc #battlefield6
Kupiłem Battlefield 6 jakiś czas temu, żeby pograć z kuzynem. Niestety los miał inne plany ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Kuzyn wpadł w nieszczęśliwy wypadek, oszczędzę wam może szczegółów, ale w skrócie: wylądował w szpitalu na kilka tygodni, operacja, rehabilitacja, dramat… jego zdrowie jest teraz najważniejsze, więc wspólne granie musiało zejść na dalszy plan.
Przez to wszystko trochę odechciało mi się grać
Kupiłem Battlefield 6 jakiś czas temu, żeby pograć z kuzynem. Niestety los miał inne plany ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Kuzyn wpadł w nieszczęśliwy wypadek, oszczędzę wam może szczegółów, ale w skrócie: wylądował w szpitalu na kilka tygodni, operacja, rehabilitacja, dramat… jego zdrowie jest teraz najważniejsze, więc wspólne granie musiało zejść na dalszy plan.
Przez to wszystko trochę odechciało mi się grać
źródło: bf6
Pobierz
PodniebnyMurzyn +25
Dajcie poprosim jakiś pomysł na ścianę w sypialni. Goła jak święty turecki.
#majsterkowanie #wystrojwnetrz #mieszkaniedeweloperskie
#majsterkowanie #wystrojwnetrz #mieszkaniedeweloperskie
źródło: 1d277efe71fc4478b603cc039018659b
Pobierz

Znałem kiedyś taką pani lekarkę. Wielka dama, suv bmw, kij w zupie. Opowiadała mi (po pijaku również), że w klasie było takie ciśnienie na stracenie dziewictwa wśród dziewczyn (jedne
Co mówią badania i raporty
Brakuje reprezentatywnych, ogólnopolskich badań w Polsce, które jednoznacznie podałyby „ile % studentek utrzymuje się ze sponsoringu”. W literaturze polskiej temat jest opisywany (analizy, prace, artykuły) — ale najczęściej jako studium zjawiska, opis jakościowy lub lokalne badania, nie jako reprezentatywne szacunki.
Czasami myślę ze przez wykop rozwija się vwe mnie mizoginia i rasizm ale później czytam coś takiego co uswiadamia mi ze nie jest ze mną tak źle xd
Więc co poszło nie tak?
@BreathDeath: 0 bo jak ja bralem swoja zone na zone to laski sie szanowaly i czekaly z dziewictwem do slubu a dzisiaj tego nie ma i jeszcze atakujecie innych zamiast podnosic standardy obnizacie, tfu xD