Wpis z mikrobloga

@Agresywna_Szyba do związku to tylko dziewica :) Nigdy nie poznasz liczby kutang prawdziwej i lepiej nie pytaj, bo brzydka będzie mieć 5 razy tyle niż powie conajmniej, a ładna to chyba śmiało setka. Zdjęcie nie jest z Polski ponadto. Odpisuję na baita.

Znałem kiedyś taką pani lekarkę. Wielka dama, suv bmw, kij w zupie. Opowiadała mi (po pijaku również), że w klasie było takie ciśnienie na stracenie dziewictwa wśród dziewczyn (jedne
  • Odpowiedz
@H_Moody: widziałem gdzieś artykuł że to 30%, spytałem chata i tak mi odpowiedział :
Co mówią badania i raporty

Brakuje reprezentatywnych, ogólnopolskich badań w Polsce, które jednoznacznie podałyby „ile % studentek utrzymuje się ze sponsoringu”. W literaturze polskiej temat jest opisywany (analizy, prace, artykuły) — ale najczęściej jako studium zjawiska, opis jakościowy lub lokalne badania, nie jako reprezentatywne szacunki.
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: ale to "wy" uogulniacie i wrzucacie wszystkie baby do jednego wora co jest niesprawiedliwe. to zwykle p---------e ludzi ktorzy maja problemy w kontaktach z placia przeciwna. i wybacz, mi malemu, ze mi te gowno sie wyswietlilo, przeczytalem i skomentowalem. co ma k---a znaczyc "co jest niezłym wynikiem jak na twój podeszły wiek"? jestem stosunkowo niski, w swoim absolutnym prime time i nigdy k---a nie mialem problemu z babami. a
  • Odpowiedz
@zukennuken: ciii.... Skąd w tobie tyle jadu? Przecież ci pogratulowałem a ty na mnie szczekasz, chill out crazy dog. Nie zamierzam cię obrażać tylko robię screen i dodaję cię do swojego spisu manletow yebaków, robię na ten temat szeroko zakrojone badania, a ty jesteś próbką badawczą. Dziękuję za twój wkład w rozwój nauki.
  • Odpowiedz
@Agresywna_Szyba:

radzicie ze świadomością że wasze kasie, asie, marysie czy jak je nazwiecie były świdrowane przez beżowych dżentelmenów

Czasami myślę ze przez wykop rozwija się vwe mnie mizoginia i rasizm ale później czytam coś takiego co uswiadamia mi ze nie jest ze mną tak źle xd
  • Odpowiedz
  • 0
@Agresywna_Szyba chłopaczku nie mam 13 lat. Moja matka rodząc mnie to nawet nie wiedziała że istnieją ciapate. Ponadto urodziła mnie w zdrowym związku pielegnowanym przez lata kiedy była ustatkowana

Więc co poszło nie tak?
  • Odpowiedz