Wpis z mikrobloga

@Agresywna_Szyba: Jak piszesz o tych Senegalskich knagach, Mokebe itd to miętosisz sobie mikrusa co?
Znajdziesz osoby, które są z tym samym partnerem 5 lat tak jak i takie, co zmieniają faceta częściej niż pościel. Sam decydujesz z którą jesteś.
  • Odpowiedz
@Agresywna_Szyba: Nie przeszkadza mi to, poniewaz mam taki ,,f----z,, ze lubie ogladac jak ktos inny uprawia s-x z moja kobietą, byle nie robiła tego bez wspólnego ustalania bo tu chodzi o wspólne zaufania sobie i wierność, a nie kontakty sexualne.
  • Odpowiedz
@Agresywna_Szyba ja tam o swoją jestem spokojny, wziąłem pannę, co wcześniej nie miała relacji romantyczno posuwistych. I mam święty spokój. Ale tak, jestem w zdecydowanej mniejszości i mam tego świadomość.

@Sathanas_Gloriam nazywanie kogoś kundlem, bo pisze coś, z czym się nie zgadzam XDDDDDDDDDD
Gnojek wredny się pod mój pociąg rzucił, jak on śmiał???
  • Odpowiedz
Bawi zawrówno sam post, jak i osoby nim poruszone. Niby taki wysryw incela, ale jednak wywołał u niektórych lekkie zdenerwowanie ;)
  • Odpowiedz
@Agresywna_Szyba: Wiesz, że zanim się urodziłeś, twoja mama też mogła mieć życie, które w twojej chorej narracji nazwałbyś "zhańbionym"? Kobiety wtedy też chodziły na imprezy, całowały się, zakochiwały w Zbyszkach, Przemkach czy Arkach. Czasem kończyło się to na sianie w stodole, czasem na wspomnieniu, czasem na dziecku i to mogłeś być Ty. Nie mówię, że tak jest i że jesteś owocem takiej sytuacji, ale zadaj sobie pytanie, czy gdybyś jednak
  • Odpowiedz
Anetki z korpo

@ZartosXXX: zwłaszcza te szare ciche myszki co ledwo żartują, a jak wejdziesz w bliższa korpo-relacje i pojawiają się luźniejsze tematy, to wychodzi "cnota" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz