Wpis z mikrobloga

@Agresywna_Szyba: Natura. Te wszystkie ą ę Anetki z korpo podczas studiów dawały na lewo i prawo

Pisałem kiedyś z jedną mirabelką, wielka fanka literatury i robiła z siebie taką inteligentną, pisała że wsioki wybierają pis i tak dalej... Cnotę straciła po pijaku na integracji studenckiej xDD
  • Odpowiedz
@Agresywna_Szyba: jak większość tych lasek i tak na Ciebie nie spojrzy, no chyba, że koło 50, jak już żywcem nie będzie miała z kim pogadać. Ogólnie laski szukające hebanowych knag i egzotyki mają wysokie ego i szukają jak najlepszych albo najegzotyczniejszych bolców, żeby te ego sobie łechtać. Wątpię, że one będą zainteresowane kiedykolwiek takimi facetami co piszą na wypok, nawet jak będą miały po 35 lat, także ten problem nas
  • Odpowiedz
@zwyklyczlek: Albo krypto cucki, które nie mogą dopuścić do siebie myśli ze podnieca ich cuckold więc produkują takie wpisy i myśli dla dopaminki. Podobnie jest z tymi bardzo zazdrosnymi w związkach - lubią to czuć więc ciągle snują w głowie scenariusze zdrady.
  • Odpowiedz
że wasze kasie, asie, marysie czy jak je nazwiecie były świdrowane przez beżowych dżentelmenów?

@Agresywna_Szyba: Nie mam żadnej Kasi, Asi czy Marysi więc nie mam takich rozkmin( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Agresywna_Szyba: Nie to żebym bronił kobiet, czy pogrążał facetów...
Ale przypomnij sobie ile razy Ty godność straciłeś na studiach ... ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
No chyba, że byłeś przegrywem, to nie miałeś już co tracić ( ͡ ͜ʖ ͡)

Najlepiej mieć świadomość, że tak samo jak "żona" łykała parówki na studiach ... tak "mąż" równie dobrze
  • Odpowiedz