Aktywne Wpisy

Umeraczyk +8
To już któraś z kolei noc gdy jestem tak wściekły, że spać nie mogę i nie mam jak dać upustu mojej frustracji

Adaslaw 0
Mireczki, jakie gotowe posiłki polecacie z #lidl lub #biedronka, w słoikach, puszkach lub opakowaniach plastikowych, że to się na szybko podgrzewa w mikrofali, na patelni, w garnku lub w piekarniku i w efekcie dostaje się smaczny i pożywny obiad na ciepło?
Nie umiem gotować, ale codziennie jestem głodny. Stąd moje pytanie.
Polecicie coś?
Macie swoje ulubione pozycje?
#pytaniedoeksperta #obiad #gotujzwykopem #
Nie umiem gotować, ale codziennie jestem głodny. Stąd moje pytanie.
Polecicie coś?
Macie swoje ulubione pozycje?
#pytaniedoeksperta #obiad #gotujzwykopem #

Zazdroszczę kobietom relacji przyjacielskich. Stereotyp jest że kobiety rywalizują ze sobą ale to nie prawdą i jako samotny chłop dokładnie obserwuje z boku. Jako chłop ciężko mieć koleżankę/przyjaciółkę bo każda traktuje to w kontekście matrymonialnym.
Jako chłop cięzko o nowych kolegów bo każdego ciągnie do lasek a nie żeby poszerzać męskie przyjaźnie xd. Zresztą nawet jak macie jakiś kolegów to ile razy wychodzicie pogadać, na kawę, do kina czy spacer? Z reguły albo utrzymuje się kontakt bez głębszych relacji albo wyjście na browar bo wszystko inne jest zarezerwowane na randki a nie żeby z kolegami chodzić na spacery czy kawę xd. Ciężkie to życie jako chłop ogólnie...
#przegryw #przegrywpo30tce #depresja #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Kłamstwo, mam kumpli i żadnego nie traktuję w taki sposób.
@Dietetyq
Moi koledzy mają żony/stałe partnerki, więc na nic