Aktywne Wpisy
kaszaamanna +737
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
gerwazy-oko +81
to nie jest sciema, to serio historia autentyczna xD
https://en.wikipedia.org/wiki/Molly_Kochan
#p0lka #jpd #gdziejazyje
https://en.wikipedia.org/wiki/Molly_Kochan
#p0lka #jpd #gdziejazyje
źródło: obraz
Pobierz

Jaką „dychę” waszym zdaniem powinien wybrać nowicjusz, który średnio ogarnia grę? Słyszałem, że najlepiej brać taki czołg, który ma bardzo słabą linię: taką, przez którą każdy się męczy, ale sama dziesiątka jest dobra.
Bo jeśli cała linia jest solidna, to nie ma sensu marnować możliwości odebrania czołgu za darmo i lepiej spokojnie wyexpić ją samemu.
#wot #worldoftanks
źródło: image
PobierzConcept wydaje mi się lepszy, bo wolę grać na ostatniej linii i kampić. Dzięki temu nie ginę tak szybko jak w czołgu ciężkim, który musi jechać do przodu xD
A kran wydaje mi się być bardzo dobry, nie wiem czemu przestali ludzie tym grać. Nadal ma chyba najsilniejszą głowe w grze i jest magazynkiem. Celność słaba, ale wystarczy grać
@godzina12_00: to se conceptem za dobrze nie pograsz. To jest pojazd do dynamicznej gry na wsparciu.
Kranvagena ponerfil i wypadł z mety.
Albo moze po prostu bym odebrał coś z cięzką linią, do dychy a dobrą dychą i zaczałbym nią grac, kiedy się w miare naucze grac, a teraz bym jej nie ruszal
@godzina12_00: Medy, szczególnie te papierowe, są trudne w grze i jak faktycznie jesteś nowicjuszem to granie takimi czołgami bez dobrej znajomości gry to będzie katorga, więc jak już chcesz kampić to lepiej wybierz sobie jakieś TDki.
Co do samego wyboru darmowej linii, jak wybierzesz coś trudnego, słabego czy nudnego do expienia to zwieńczenie takiej linii prawdopodobnie będzie
@godzina12_00: Jezus maryjo, artą? Grywam artami, kiedy muszę misję nabić. Najlepszy z całego tałatajstwa jest chyba obj 261. Ale jak ktoś już tu pisał, arta jest średnio przyjemna. Choć znam osoby, którym się przyjemnie liczy czas i tor lotu pocisku. Niemniej licz się z tym, że Twój wpływ na bitwę jest bliżej znikomego. Chyba, że bardzo dobrze liczysz ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kumpel kiedyś wybrał darmową