Wpis z mikrobloga

Z racji tego, że za dwa dni znowu będzie można odebrać dziesiąty tier w WoT-cie, mam pytanie.

Jaką „dychę” waszym zdaniem powinien wybrać nowicjusz, który średnio ogarnia grę? Słyszałem, że najlepiej brać taki czołg, który ma bardzo słabą linię: taką, przez którą każdy się męczy, ale sama dziesiątka jest dobra.

Bo jeśli cała linia jest solidna, to nie ma sensu marnować możliwości odebrania czołgu za darmo i lepiej spokojnie wyexpić ją samemu.

#wot #worldoftanks
godzina12_00 - Z racji tego, że za dwa dni znowu będzie można odebrać dziesiąty tier ...

źródło: image

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KarmelkowyZubr: D--a tam Maus, amator w mausie to piniata HP dla innych,będzie się męczył, IS 7 szału nie robi ale już bardziej, chociaż KR1 jest przereklamowany na maxa, @godzina12_00 weź 110E5 i potem 803 to chyba najlepszy wybór dla nowicjusza, można tez spróbować Chyńczyka ciężkiego, rozważ też linię Hackera i Brytyjsie ciezkie.
  • Odpowiedz
@sEB-q: A co myslisz o concept 5 i kranie, albo arta?

Concept wydaje mi się lepszy, bo wolę grać na ostatniej linii i kampić. Dzięki temu nie ginę tak szybko jak w czołgu ciężkim, który musi jechać do przodu xD
A kran wydaje mi się być bardzo dobry, nie wiem czemu przestali ludzie tym grać. Nadal ma chyba najsilniejszą głowe w grze i jest magazynkiem. Celność słaba, ale wystarczy grać
  • Odpowiedz
Concept wydaje mi się lepszy, bo wolę grać na ostatniej linii i kampić.

@godzina12_00: to se conceptem za dobrze nie pograsz. To jest pojazd do dynamicznej gry na wsparciu.

Kranvagena ponerfil i wypadł z mety.
  • Odpowiedz
@godzina12_00: krankenwagen :) poki potrzebuje buffa, jak lubisz z tyłu to do tej roli nada sie jakis TD z wieżą np linia amerykańska dosyć przyjemna do t110E4 albo iuści do FV4005 , mi sie dobrze gra liną Szwedzką do STRV 107 wieżą lub np linia Polska CS, to med wiec może wspierać ciężkie jak i kampić z tyłu. Arta jest dobra jak chcesz sobie posiedzieć z piwerkiem ale to takie
  • Odpowiedz
krankenwagen :) póki co potrzebuje buffa, jak lubisz z tyłu to do tej roli nada się jakiś TD z wieżą np linia amerykańska dosyć przyjemna do t110E4 albo iuści do FV4005 , mi sie dobrze gra liną Szwedzką do STRV 107 lub np linia Polska CS, to med wiec może wspierać ciężkie jak i kampić z tyłu. Arta jest dobra jak chcesz sobie posiedzieć z piwerkiem ale to takie trochę granie obok
  • Odpowiedz
Concept wydaje mi się lepszy, bo wolę grać na ostatniej linii i kampić.

@godzina12_00: Medy, szczególnie te papierowe, są trudne w grze i jak faktycznie jesteś nowicjuszem to granie takimi czołgami bez dobrej znajomości gry to będzie katorga, więc jak już chcesz kampić to lepiej wybierz sobie jakieś TDki.
Co do samego wyboru darmowej linii, jak wybierzesz coś trudnego, słabego czy nudnego do expienia to zwieńczenie takiej linii prawdopodobnie będzie
  • Odpowiedz
  • 0
a artą??

@godzina12_00: Jezus maryjo, artą? Grywam artami, kiedy muszę misję nabić. Najlepszy z całego tałatajstwa jest chyba obj 261. Ale jak ktoś już tu pisał, arta jest średnio przyjemna. Choć znam osoby, którym się przyjemnie liczy czas i tor lotu pocisku. Niemniej licz się z tym, że Twój wpływ na bitwę jest bliżej znikomego. Chyba, że bardzo dobrze liczysz ( ͡º ͜ʖ͡º)

Kumpel kiedyś wybrał darmową
  • Odpowiedz