Wpis z mikrobloga

'1

유카리(Yukari/Aseul) - Marginal Man

No dobra czas odkurzyć to g---o, przynajmniej na ten miesiąc xD Czy ktoś czekał, czy ktoś pamiętał?

mamy grudzień, więc przecież nie może zabraknąć dreampopowego grudnia! Jak to wygląda w naszej wieloletniej tradycji i rotacji wypadało powrócić na ten rok osobiście, więc nawet za bardzo się nie zastanawiam czy kogoś prosić mimo, że uświadomiłam sobie, że to już zaraz parę dni temu!
Czy mam na to jakiś pomysł? Oczywiście, ze nie. Robercik śmieszkował by zrobić <2000k na laście, ale w sumie robiłam już takie edycje, więc żadna nowość z mojej strony xD myślałam tez, ze może bardziej elektryczne drimpopy, ale tak bez gitarek? no nie wiem. Więc na razie edycja co wiater przyniesie. Jak zwykle ambicja każe mi nie robić dubli, ale nie obiecuje, że może w jakąś specjalną datę jakiś się pojawi, kto wie. No i oczywiście, że jakiś poślizgów nie będę miała ale cusz.. tego też nie obiecuje xD
Pisze o braku dubli a zaczynamy czymś co jestem pewna, że wrzucałam kiedyś ale z aktualnym wykopem nie jestem w stanie tego sprawdzić czy na pewno xD pani koreanka jeszcze przerzuciła na spocie te płytę na Aseul, więc jak mnie naszło nie mogłam zlokalizować na spocie, ale udało się. Lastfm w takich sytuacjach wciąż mnie nie zawodzi.
Dziwnie mitu dalej się przegląda treści, wiele rzeczy wciąż mnie wkurza. Ale specjalnie odkurzyłam mój świąteczny awatar!
Witam starych wyjadaczy, witam nowych obserwatorów drimpopowegogrudnia i lecimy z tym koksem!

#nothingbutdreampopdecember #dreampop #paniladniespiewa #muzykaelektroniczna #szafagra #muzyka
kwiatencja - '1

유카리(Yukari/Aseul) - Marginal Man

SPOILER
No dobra czas odkurzyć to ...
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach