Wpis z mikrobloga

Sprzedam kody na booking. Jak co roku, dostałem premię na felxi, wygeneruje i sprzedam kody na booking w wysokości: 175zl, 350zl, 875, lub jego dwójnasób. Jak ktoś się boi to podeślę kontakt do tych co odemně kupowali przed rokiem. Lub screeny z transakcji. W przypadku gdy ktoś chętny to kody muszę wygenerować dla adresu e-mail. Będą to kody przypisane do waszego konta.

Poniżej wartość kodu/cena jaką płacę (opłata 10% wartości kodu). Płacę więcej, więc jak mi się to opłaca? To karta ze środkami na spędzanie wolnego czasu i mogę wydać na podróże, sport, baseny i wszystko z czego nie korzystam. Czekam na wasze oferty na PM

#booking #podroze #promocje #okazja
kureci_paratko - Sprzedam kody na booking. Jak co roku, dostałem premię na felxi, wyg...

źródło: scaled_1000000654

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Lindy: @powsinogaszszlaja jak już to v Praze, a přesněji v okolí Prahy. Już sprzedawałem przed rokiem. To po prostu pieniądze których nie mogę wydać gdziekolwiek, ale w miejscach współpracujących z Sodexo/pluxie i tylko na aktywność w wolnym czasie lub zdrowie. Zakupy w benu aptekach, kupno okularów, iść na jakieś baseny lub opłacić część rocznego karnetu na siłownię za te pieniądze czy iść na masaże ;) booking bierze 10% wartości
  • Odpowiedz
  • 0
@Lindy: dlaczego chytry? Stravenky papírové též się sprzedaje u nas. Do wykorzystania na jedzenie artykuły spożywcze, wyłączając chemię domową, wyroby tytoniowe i a-----l. Niektórzy wolą wymienić ten papierek na 100kc na rzeczywiste 70-80kc które możesz wydać gdziekolwiek i na cokolwiek.
  • Odpowiedz
  • 0
@kureci_paratko: na pierwszy zakup proponuje najniższą wartość. Będzie wiadomo jak booking przelicza wartość kuponu/vucheru. Mnie to kosztuje tylko 10% wartości kuponu i wklepanie emailu z booking. Nie wiem czy można to łączyć ze zwrotem czy obniżką.
  • Odpowiedz