Wpis z mikrobloga

Wspominałem ostatnio o figurce, którą maluję od długiego już czasu i nie mogłem jej dokończyć oraz o problemach z aparatem i trudnościami w robieniu zdjęć figurkom.
Wspomnianą figurkę udało mi się wreszcie dowieźć do mety. Przyjemna to była robota. Pacjent, Illidan Stormrage, mierzy sobie całe 13 cm.
Podstawa jest trochę mała, ale nie zdecydowałem jeszcze co do niej dorobię. Na razie zostaje jak jest.

Tym razem zmieniłem tło do zdjęć, a same zdjęcia robiłem telefonem - trochę zabawy w trybie pro, zerowa obróbka w komputerze i taki oto efekt.

#hobby #modelarstwo #figurki #malowaniefigurek #warcraft #worldofwarcraft
Majku_ - Wspominałem ostatnio o figurce, którą maluję od długiego już czasu i nie mog...

źródło: 1111

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@cutecatboy: dzięki :) A jeśli chodzi o kolor, to ogólnie zastanawiałem się nad kolorystyką i przeglądałem różne ilustracje z Ilidanem - właściwie wszędzie wygląda nieco inaczej, zwłaszcza jeśli chodzi o kolory. Na kilku, a były to właśnie zdjęcia jakichś licencjonowanych figurek, miał takie ciemnoniebieskie futro, postanowiłem wykorzystać ten pomysł, rozjaśniłem tylko tak, by pasowało do reszty.
  • Odpowiedz