Wpis z mikrobloga

#przegryw Lewandowski ma s-x w ogumieniu raz na miesiąc przy zgaszonym świetle jak wpłynie na konto przelew tak chłopaki z kadry mówili…
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@dawid-mower Niesamowite jak się zeszmacił. Mógł być zapamiętany jako najlepszy polski piłkarz wszechczasów, a został najwiekszym master cuckoldem w historii ludzkości.
  • Odpowiedz
  • 1
@Hellicon: No niestety żonka mu pokazała na co ja stać typowa Polka wątpię zeby Lewy chciał zeby sie to tak potoczyło,ale z drugiej strony ja bym na jego miejscu ta szmatę kopnął w dupe z takim statusem jak on ma pomysł sobie jakiego lacha z niego musza drzeć chłopaki w szatnii…
  • Odpowiedz
  • 16
@dawid-mower Na dzień dobry w sądzie strąci pół miliarda majątku i jeszcze przyklepią mu 100.000 alimentów na żonę i dzieci. Dzieci których już nie zaobaczy. A TVNy i Wyborcza będą grillować przez następne 10 lat, że madke polke porzucił bydlak.

Jak można było byc takim debilem i się ożenić, zwlaszcza w jego sytuacji...
  • Odpowiedz
  • 1
@Hellicon: No to prawda co mówisz to nie takie proste teraz odejść człowiek mądry po szkodzie ja jakbym był na jego miejscu żyłbym jak Wojewódzki on se stuka kogo chce i a wyjabane nawet dzieci nie narobił,a użyje o wiele więcej niż Lewandowski bo jemu napewno to mega musiało sprać łeb przecież to tylko człowiek jak każdy inny i z tego co wiem on taki empatyczny jest i wiejski typek
  • Odpowiedz
  • 9
@dawid-mower A najlepsze że już teraz Anka książki wydaje jak to jest być silną kobietą sukcesu i co by nie osiągnęła wiecej jakby nie musiała tego swojego cucka wspierać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 3
@Hellicon: Tez prawda niema co sie k---a rozczulać nad nim pewnie takie amorki miał od niej z początku,ze stracił głowę jak 16 letni gówniarz w gimnazjum to teraz płaci za błędy…
  • Odpowiedz
@Hellicon: ale co skorzystał xD wy piszecie jakieś zmyślone komentarze i w nie wierzycie - serio sobie to tak wyobrażasz że chłop rucha raz w miesiącu w gumie bo na wykop pl ktoś tak napisał XXDD brak słów
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Kojot2077: Ten świat już dawno upadł kolego ja jestem sam nie mogę nikogo poznać samotność mi dokucza strasznie miałem tylko jedna babę na pół roku w ciągu całego życia a mam już 33 lata i ona tez mi rogi potrafiła p-------c w tak krótkim czasie nie liczę już na nic…
  • Odpowiedz