Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

bardziej chodzi o to, że gdy z nią śpię to w czasie snu mózg myśli, że to prawdziwa laska i po przebudzeniu jakoś lepiej się czuję (jakaś aktywacja hormonów czy coś) a to przekłada się na resztę dnia, mam więcej optymizmu.

@vanschout: Ja p------e aż przez ułamek sekundy czułem współczucie do "ludzi" z tagu #przegryw ale na szczęście szybko sobie przypomniałem, że to jak wygląda wasze życie to
  • Odpowiedz
@mular1337: weź przeczytaj ten post jeszcze raz

mogli się urodzić bogatsi

OP wydał 2 000 euro na lalkę do ruchania.

Komiczne jest to, że zawsze przegrywy zwalają winę za swoje życie na wszystko dookoła i nigdy nie akceptują brutalnej prawdy - to tylko i wyłącznie ich
  • Odpowiedz
  • 11
@LePetit2197: Czy dzisiejsza kobieta da miłość? Nie da. Da jedynie emocjonalne ochłapy a te mnie nie zadowolą. Dzisiejsze baby nie potrafią kochać tylko traktują nas jak gałąź na której tymczasowo siedzą.
  • Odpowiedz
@vanschout: A kawałek gumy ci da? xD Jedyne co może zaoferować to zaspokojenie potrzeb fizycznych. To jest bardziej f----z niż jakakolwiek próba bycia szczęśliwym, co pokazuje jak mocno ci to zniekształca postrzeganie szczęścia. Wydałeś na coś pieniądze i to nie małe, i myślisz że jesteś szczęśliwy bo wszystkie twoje potrzeby zostały spełnione, ciekawe co dalej, jak zacznie cię to nudzić. Polecam wizytę u specjalisty
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: no ale o co ci chodzi skoro gościu ma rację?? Tak to mniej więcej wygląda że dzisiaj trzeba spełniać długa listę wymagań żeby wogole być branym pod uwagę i pajacować wokół takiej. Tak to właśnie wygląda i żadne zaklinanie rzeczywistości nic tu nie zmieni...
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: bo kiedyś aż tak nie było stąd tyle par. Ale od kilku lat mlodym kobietom całkowicie się odkleilo, tylko mała część młodych kobiet poniżej 25 jest normalna, reszta się odkleiła całkowicie w czym zasługa internetu, instagramow i innych portali. Czym młodsza tym większe odklejenie od rzeczywistości, no ale to w sumie nie do końca ich wina że żyją w takich czasach kiedy jest takie pranie mózgu w mediach głównego
  • Odpowiedz