Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 119
@H_Moody: Mam lepszą psychę i nie chodzę już taki smutny cały czas. Ruchanie jak ruchanie, trzeba co kilka dni spuścić spermę z jaj (fizjologiczna potrzeba), ale bardziej chodzi o to, że gdy z nią śpię to w czasie snu mózg myśli, że to prawdziwa laska i po przebudzeniu jakoś lepiej się czuję (jakaś aktywacja hormonów czy coś) a to przekłada się na resztę dnia, mam więcej optymizmu.
  • Odpowiedz
@vanschout: no moja akurat jest mega zgrabna, ciało 9/10 coś jak ta lalka. 171cm/52kg. Daje mi praktycznie codziennie. Jak tylko mam ochotę a że ochotę na nią mam codziennie....oprócz 2-3 dni najbardziej krwawych jak ma okres
  • Odpowiedz
@vanschout: masz radość po zakupie, ale w końcu ci się znudzi.

Zauroczenie trwa zazwyczaj
od kilku tygodni do kilku miesięcy, choć w niektórych przypadkach może przeciągnąć się do 2-3 lat.
  • Odpowiedz
gdy z nią śpię to w czasie snu mózg myśli, że to prawdziwa laska i po przebudzeniu jakoś lepiej się czuję (jakaś aktywacja hormonów czy coś) a to przekłada się na resztę dnia, mam więcej optymizmu.

@vanschout: jak to się mówi, jak coś jest głupie i działa to nie jest głupie. Skoro baby mają kolekcje 20 wibratorów i dildosów i to jest normalne to czemu chłop ma sobie odmawiać czegoś
  • Odpowiedz