Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +719
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Ka4az +205
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz

Oglądam sobie właśnie sezon 5 odcinek 3 i tak mi wpadło coś w oko. Czy w 1983r były już w użyciu wiertarki akumulatorowe? Chodzi mi o sytuację jak Dustin wiercił dziurę w samochodzie takową wiertarką.
Niedawno oglądałem Twin Peaks (1989-1991) i mieli wtedy już szczoteczki elektryczne kiedy u nas zwykła potrafiła być dla niektórych egzotyką
Były jak najbardziej. Makita miała to już nawet wcześniej. Zasilanie 9.6 V lub 7.2V, akumulator niklowo-kadmowy lub niklowo-wodorkowy.
W serialu to na 99% Makita 6095D.
źródło: makita_st
Pobierz