Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Mateo353 +19
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

Q800f za 750 zł
Q600f za 470 zł
S800d za 340 zł
S700d za 200 zł
W sumie mógłbym jeszcze kupić Q930f za 1,3k, ale nie mam miejsca na satelity ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#audioboners #audio #technologia #samsung #pytanie #pcmasterrace #telewizory #glosniki
90% asortymentu jest mi średnio przydatna, a tak się złożyło, że szukam obecnie głośników pod monitor, więc pomyślałem czemu by nie kupić jakiegoś soundbara? Tak, wiem, nie zastąpi to stereo
@Tratak: Co one wszystkie mają takie małe subfoowerki. Przecież to daje cały efekt