Aktywne Wpisy

wjkp +3
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

wfyokyga +19
Mnie r---------a że niemcy pod koniec wojny, mieli już celowniki optyczne i noktowizyjne.
źródło: temp_file1727008429886548071
Pobierz

@Niuska: mi odbiera pamięć, parę dni temu gadałem z kimś przez telefon po wzięciu tabletki i nic nie zapamiętałem
Mnie wyjątkowo zaintrygowało okno (to był już zombie mood) i wydawało mi się, że latarnie ze sobą walczą xD, oprócz tego moje odbicie w szybie bardzo się zniekształcało i myślałam, że mam świński ryjek, co teraz wydaje mi się totalnie poronione i gdyby nie fakt, że cykałam zdjęcia, żeby sprawdzić czy to
Ale z tą personifikacją bardzo relatable. Też podczas tych faz nadawałam przedmiotom ludzkich cech i rozmawiałam z nimi telepatycznie xD, więc chyba mamy takie same doświadczenia
Ja nie nadużywałam, bo nie chciałam sobie pogorszyć problemów ze snem po koniecznym odstawieniu, bo zopi jest na tymczas
Ja się schizowałam, że mi po zalecanych 10mg o-----e (i rzeczywiście tak było xD), a widzę, że Wy tutaj lecicie już grubo
Dzisiaj biorę ostatni raz, bo mijają 2 tyg odkąd zaczęłam, może też zarzucę coś więcej w ramach pożegnania
Zarzuciłabym więcej, ale mam trochę do zrobienia i zastanawiam się czy nie będę chodzić na następny dzień do góry nogami
To chyba sobie odpuszczę i ograniczę się jak zawsze do jednej, bo nie chcę, żeby inni myśleli rano, że jestem bardziej chora psychicznie niż w rzeczywistości :DD
Mam nadzieję, że tolerancja na działanie nasenne rośnie wolniej niż na halucynogenne, bo to drugie występuje już z dużą mniejszą intensywnością, a ja bez zolpi nie umiem zasnąć