Wpis z mikrobloga

#linux #windows #pcmasterrace #komputery #gry #simracing #pc Siemano mam pytanie odnośnie instalacji systemu operacyjnego który byłby głównym systemem do przeglądania neta jak i grania w gry simracing na kierownicy thrustmaster t300 rs gt, i chciałbym żeby konfiguracja kierownicy miała bezproblemowe ustawienia do gier w które ja gram np taki richard burns rally f1 2010 rfactor 2 iracing, czy instalacja takiego linux mint byłaby problematyczna czy lepiej zainstalować windows 10 LTSC, pytam tak ponieważ z moim systemem windows pojawiły sie problemy i jak wchodzę w ustawienia to mam obciążenie cpu 40% i chłdozenie procesora wchodzi na wyższy bieg stąd też sie zastanawiam właśnie nad systemem który wybrać.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@w__k: @w__k bo nie wiem w sumie co mam robić, czy rzeczywiście postawić sobie tego linuksa i najwyżej nie grać w te gry co mają jakieś anty cheaty ingerujące w kernel systemu czy po prostu znowu winde postawić
  • Odpowiedz
@KotionPL212: zobacz jakie procesy najwięcej żrą i podaj speckę kompa. Jak nainstalowałeś przypadkiem jakiegoś syfu to Linux tym bardziej nie jest dla Ciebie, bo będziesz się tylko w-----a*, że czegoś nie ma albo nie działa out of box
  • Odpowiedz