RobertPupica RobertPupica 57 min temu 3 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
Prawdziwy_Oponiarz Prawdziwy_Oponiarz 55 min temu via Wykop 1 + @RobertPupica: chłop co się debilami z roboty przejmuje... Olej tych Mariuszy Miras
JaNieGejJaPapiesz JaNieGejJaPapiesz 55 min temu via Wykop 1 + @RobertPupica: u mnie nie ma problemu z urlopem czy L4, jednak dobrze trafiłem
jutrobedzieinaczej jutrobedzieinaczej 55 min temu via Android 0 + @RobertPupica: jak się przejmujesz co jakieś debile myślą, to twój problem
RobertPupica RobertPupica 54 min temu via Wykop 1 + @Prawdziwy_Oponiarz: @JaNieGejJaPapiesz u mnie jeszcze mariuszki kierowcy płacza jak ktos sobie urlop wypisze ze innych nie zapytał czy może ktoś wolne w tym terminie potrzebuje xDDD
robertx robertx 53 min temu via Wykop 0 + @RobertPupica: ZUS co miesiąc pracodawca z Twojej pensji odprowadza a jak idziesz na l4 to z własnej kieszeni musi Ci płacić, to jest dopiero chore
Prawdziwy_Oponiarz Prawdziwy_Oponiarz 49 min temu via Wykop 0 + @RobertPupica: przecież od ustalania takich rzeczy jest kieras¯\(ツ)/¯
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link