Aktywne Wpisy

Sonny86 +1042
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
klaudia-hadalala +17
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz

#ukraina #rosja #wojna
źródło: comment_1620500412VX4ROUr5yT3id3caYk7J5Q
PobierzHa tfu na was gdzie ta wasza flota czarnomorska
źródło: cbfRjY1R09QaRYVD1mbomqcQibGe2Pr3
Pobierztak samo z chwaleniem sie atakiem na 2 tankowce na morzu czarnym.
to juz 3 akt piractwa w ciagu doby? bo dokladnie tym jest to czym sie chwala, ataka na statki nalezace do kraju trzeciego z zaloga cywilna.
Dostali zielone swiatlo
Z reszta chca kapitulacji ukrainy wiec jeszcze troche pociagna za soba, a wojna partyzancka bedzie bardzo krwawa dla was
I tu nie chodzi o atakowanie a o chwalenie sie tym. Bo jakby sobie atakowali i siedzieli cicho to c--j, to nie my, nie wiemy kto. A ci mysla ze
@straszny_cham: @washington
Z czegoś się cieszycie cymbały? Z tego że doprowadzi to do katastrofy ekologicznej? Ciekawe czy było by z tego takie samo "hehe" gdyby sytuacja miała miejsce na Bałtyku w pobliżu Helu?
@nastalSwit: Ojj widać że nasrane we łbie...( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rosjanie powinni płacić odszkodowanie za zanieczyszczenie tym ich czarnym szmelcem morza i doprowadzenie do katastrofy ekologicznej. Tymczasem cymbaliści tacy jak ty oraz @straszny_cham: @washington cieszą się jak głupki do sera nie potrafiąc ruszyć mózgownicę przewidując 1 krok do przodu że w
@straszny_cham: No co chamie, rusz czasem mózgownicę połącz kropki i postaraj się przewidzieć konsekwencje chociaż 1 krok do przodu. To naprawdę nie jest trudne, a myślenie nie boli! @washington
@nastalSwit
@straszny_cham:
Ostatnia szara komórka w mózgu?