Wpis z mikrobloga

@Kosmiczny-Duch: takie jak twoje bo ty też wielki rezerwisto z przyzakladowki jedyne skąd bierzesz źródło wiedzy to Twitter i jak pasują ci pod retorykę to artykuły z tej ukraińskiej prawdy czy jak się to zwie
  • Odpowiedz
@Kosmiczny-Duch tam co drugi ruski ma vpn na Norwegię,Hiszpanię i Afrykę. Nie no jak tylko żartuje z inwazją, a robi to regularnie i inni mu przyklaskują to ok ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo to przecież nie wpływa na ruskie nastroje, nie zachęca do dalszych działań zbrojnych. Aaa tak, takie żarty.
kacapskie zbrodnie wojenne też Ciebie bawią? A regularne groźby ataku i zniszczenie Polski iskanderami w ruskiej publicznej
  • Odpowiedz
  • 139
@Balija fakty są oczywiste - r0syjskie media publiczne i influencerskie grożą Polsce i zachodowi wojną, zniszczeniem. Solowiow i jego goście regularnie wykrzykują jak r0sja zdmuchnie Warszawę, nikt tego potem nie dementuje, nikt nie zawiesza tych dziennikarzy i ich goście za takie słowa. Narrację prowadzą sami r0sjanie, nienawidzą zachodu, a szczególnie Polski. Nawet dopiero co putin groził odebraniem suwalszczyzny czy przyłączeniem fragmentu wschodnich ziem do Białorusi. Straszą, prężą się do wojny, r0sja
gzymspiwniczny - @Balija fakty są oczywiste - r0syjskie media publiczne i influencers...

źródło: temp_file4044164531787407869

Pobierz
  • Odpowiedz
takie jak twoje bo ty też wielki rezerwisto

@Balija: Ja jestem Polakiem jestem w rezerwie, mieszkam w Polsce. ty jestes z bośni wiec jesteś ostatnią osobą by t jakieś kazania uprawiać. A źródła wiedzy w małym stopniu biore z twitterka a tym bardziej nie biorę z kont parodystycznych XD @gzymspiwniczny
  • Odpowiedz
@Kosmiczny-Duch: gościu. Mam paszport Polski i ojca Polaka. Siedzę na zachodzie bo tak wyszło… nie ukrywam tego i nie żałuję.
Ty jesteś pewnie reemigrantem z ZSSR albo rosji - czyli hybryda małpy z mongolem. Z rezerwy to masz jedynie huste po bracie, a nawet gdy w niej jesteś to jedyne twoje osiągnięcie.
  • Odpowiedz
@SybillumGrzyboszczowskie: weź typie zamknij sve usta. Po 1 on jest tak z Polski jak Ty z Chin. Raz wrzucił zdjęcie i nie masz pewności czy to nie kacap co poprosił kogoś z Polski, a uznajesz to za fakt. Po 2 nie śmieje się z rezerwistów tylko z niego, bo nawet pewnie w wot nie jest tylko odbył szkolenie zasadnicze i tyle w temacie. Po 3 nie będziesz mi mówił co
  • Odpowiedz
@SybillumGrzyboszczowskie: rozumiem co piszesz i nawet to szanuję. Ty musisz jeden fakt zrozumieć że wrzucasz mnie do wora ludzi związanych z polityką i to twój błąd. Mnie nie interesuje kogo sobie przeciętny Polak wybierze. Ja krytykuje ludzi którzy działają na szkodę Europy i Polski siejąc ruską propagandę a do nich należy ten komiczny duch.
Prześledź moje posty to sam się przekonasz.
Uważam że założyłeś coś z góry co akurat jest
  • Odpowiedz