Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2066
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +401
źródło: 1000005415
Pobierz

Co zrobic w sytuacji gdy sasiad na górze poszedł ostro w melo, ma w domu 3 male pieski ktore wyprowadza raz dziennie jak wraca na spanie i od 12 znowu go nie ma?
Policja nic nie zrobic, straż miejska również, pieski siedzą same po ponad 20 godzinie ujadaja na cala klatkę schodowa? Mam nasrać mu na wycieraczke? Prośby tez nic nie dają, ma w dupie wszystko, mało kiedy jest w pełni świadomy bo nie doprowadza sie do trzeźwości.
997 lub oficjalne zawiadomienie na piśmie o popełnieniu przestępstwa znęcania się nad zwierzętami, słyszałeś kiedyś o tym? jak je głodzi dobę nie mogą tego zignorować. dzwon do skutku, niech smiecia zamkną