Aktywne Wpisy

rosen +11
Mateo353 +22
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

Gdzie jest pomoc rzondu?
Gdzie jest program ratunkowy?
#gornictwo #jsw #polska #pracbaza #wegiel #heheszki
źródło: 1000071281
PobierzWiec tak:
Po pierwsze: pelna zgoda co do tego ze jak nie ma zyskow to nie ma premii. Zgodzisz sie? Wiec skoro spolka przynosi straty to jakim cudem
@gorzki99: która budżetówka przynosi straty? Poza tym to obcięcie barbórki w JSW nie polega czasem na podzieleniu jej na raty? xD
BTW nie wiem czy wiesz ale kopalnie to tez budzetowka :))
Znam jedna kopalnie prywatna (czyli nie podlega pod budzetowke) i ona dziala od wielu lat i sobie radzi. Panstwowe natomis sa zamykane jedna za druga. Jaka w tym wina pracownika?
Wiec jeszcze raz - pensje urzednikow sa z budzetu panstwa a ten sie nie spina.
@gorzki99: akurat na Silesii zbliżają się zwolnienia grupowe xd
@mlodygustaw: Akurat ja nie mialem na mysli silesii
Jestes jak ten pelikan ze lykasz wszystko co media i rzad podaja? Albo moze chcesz sie czegos prawdziwego dowiedziec?
Mimo ze mam dosc ostry jezyk i nie stronie od ironii to doceniam tych co sie obudza i chca uslyszec cos innego niz medialna papka. Od kogos kto cos niecos w temacie wie. Wiec jak