Aktywne Wpisy

PetalMindXd +59
Śpiąc u rodziców mam pokój „przechodny” i za każdym razem jak ojciec przechodzi to mówi „co nie śpisz?” Nie; nie śpię wyzywam ludzi na wykopie

wfyokyga +8
Male fantasy
źródło: temp_file2186794690767364839
PobierzChciałbyś zamieszkać w takim lub podobnym domu?
- Tak 76.9% (120)
- Nie 9.6% (15)
- Chciałbym umić angielski 11.5% (18)
- Nie wiem 1.9% (3)

#netia #internet
oni robią łachę żeby kogoś podłączyć jak nie ma kabla a ty takie wymysły masz
bo jak to drugie to se na luzie możesz sam ten kabel ciąć, wymieniać, dorabiać końcówki, skracać wydłużać tak długo jak robisz to u siebie w mieszkaniu
źródło: 20251128_151347
Pobierz@Catmmando: raczej antenówka zwykła, to jeszcze pozostałość jak rodzice podłączali internet w domu i od tego czasu ten sam kabel jest, zreszta wrzucilem wyzej jakie abominacje mam zrobione xd
weź ze sobą modem to pokarzesz wtedy jaką musisz mieć końcówkę
jak lubisz dłubać sobie to możesz nawet w miejscu skąd kabel wchodzi do twojego mieszkania założyć se gniazdo ładne o ile nie masz
wszystko bez zawracania głowy
@Catmmando: ta doszktałciłem się troche w pare minut faktycznie wychodzi ze samemu to ogarne bez problemu xd no nic do netii i tak przechodze bo to nie kabel jest problemem a kabel sobie wymienie przy okazji remontu (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Catmmando: tak wiem że wolam po 2 tygodniach ale dziś był technik z orange bo jednak na nich się zdecydowałem - zobaczył co mam położone, powiedział że obcina wszystko i ciągnął nowe kable xD - 0 dodatkowych opłat za to.