Wpis z mikrobloga

#zychowicz #bartosiak #geopolityka #wojna

Uśmiałem sie z Zychowicza. W linku filmik.

W skrócie, zapytał Płk Lewandowskiego o atak na Kaliningrad xd. Powołał sie przy tym na Generała Skrzypczaka. Niby niewinnie, ale chciał wywrzeć presje na Pułkownika, żeby przyznał, że to możliwe.

Jak Pułkownik wytłumaczył, że to praktycznie niewykonalne, to morda mu zrzedła, zaczął nerwowo poprawiać marynarke, mielić coś gębą i wodzić zmartwionym wzrokiem po publiczności. Chłop w końcu żyje z p---------a głupot, nie ze zdrowego rozsądku.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dowujawafla: przecież zychowicz to bajkopisarz, to że ma rozpoznawalny kanał, to nie znaczy że coś tam się zna, przed wojna o nim w ogóle nie słyszałem, bo Bartosiak to się cały czas przewijał, ale zychowicz? a kto to? po na co to komu? xd
  • Odpowiedz
@dowujawafla: bo nikt w Polsce nie zamierza "niszczyc wszystkiego co zyje" nawet jesli to tylko kacapskie kiblokrady.
Ale jak zacznie sie wojna i nas czy Baltow zaatakuja, to cele wojskowe w obwodzie kaliningradzkim zgruzujemy od razu.
  • Odpowiedz
to nie znaczy że coś tam się zna, przed wojna o nim w ogóle nie słyszałem

@OscarGoldman: jakie to typowe: wykopek chwali się zwoją ignorancją i jeszcze się z tego cieszy. Zychowicz na długo przez wojną wypluwał książki które regularnie gościły chociażby w Empikach a tam nie biorą książek no-namów które będą generowały koszty leżąc i kurząc się w magazynie.
Z resztą na kanale przed wojną regularnie wykręcał kilkasettysięcy wyświetleń
  • Odpowiedz
No co ty w piwnicy zamkniemy byłeś? Książki zychowicza śmigały w empiku na długo zanim putin wpadł na pomysł wojny i lata wcześniej zanim bartosiak założył swoje stratrgy and future. Na początku ich wspólnej działalności to chłop był nawet dużo bardziej znany od bartosiaka. A jego kanał na YT wystartował kilka lat przed wojna.
kolegazsasiedztwa - No co ty w piwnicy zamkniemy byłeś? Książki zychowicza śmigały w ...

źródło: IMG_20251128_194934

Pobierz
  • Odpowiedz
@OscarGoldman: największym minusem kanału zychowicza jest właśnie zychowicz, gdy tylko otworzy gębę to uszy więdną.
Mam stosunek różny do Bartosiaka, ale tylko on bez pardonu potrafi mu przerwać mu ten potok głupot o anglosasach i innych zdradach xD
  • Odpowiedz
@SzalonyOgorek: Zychu to jest Dyzma polskiego Jutuba. Poza historia nie ma pojęcia o niczym (zauważyliście, że często próbuje wciskać historyczne nawiązania, bo tylko tam ma coś do powiedzenia?), więc albo siedzi na utkanej; albo powiela to, co usłyszał od innych.

Do tego typ ma 45 lat, a cieszy się jak dziecko na każdy przejaw #polandstronk. "Panie doktorze inżynierze pułkowniku, czyli Polacy wyprodukowali takie karabinki, które strzelają? Wow,
  • Odpowiedz