Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Goronco +40
#sebcel
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał

Uśmiałem sie z Zychowicza. W linku filmik.
W skrócie, zapytał Płk Lewandowskiego o atak na Kaliningrad xd. Powołał sie przy tym na Generała Skrzypczaka. Niby niewinnie, ale chciał wywrzeć presje na Pułkownika, żeby przyznał, że to możliwe.
Jak Pułkownik wytłumaczył, że to praktycznie niewykonalne, to morda mu zrzedła, zaczął nerwowo poprawiać marynarke, mielić coś gębą i wodzić zmartwionym wzrokiem po publiczności. Chłop w końcu żyje z p---------a głupot, nie ze zdrowego rozsądku.
źródło: scaled_1000004831
PobierzAle jak zacznie sie wojna i nas czy Baltow zaatakuja, to cele wojskowe w obwodzie kaliningradzkim zgruzujemy od razu.
@OscarGoldman: jakie to typowe: wykopek chwali się zwoją ignorancją i jeszcze się z tego cieszy. Zychowicz na długo przez wojną wypluwał książki które regularnie gościły chociażby w Empikach a tam nie biorą książek no-namów które będą generowały koszty leżąc i kurząc się w magazynie.
Z resztą na kanale przed wojną regularnie wykręcał kilkasettysięcy wyświetleń
źródło: IMG_20251128_194934
PobierzMam stosunek różny do Bartosiaka, ale tylko on bez pardonu potrafi mu przerwać mu ten potok głupot o anglosasach i innych zdradach xD
Do tego typ ma 45 lat, a cieszy się jak dziecko na każdy przejaw #polandstronk. "Panie doktorze inżynierze pułkowniku, czyli Polacy wyprodukowali takie karabinki, które strzelają? Wow,