Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2066
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +401
źródło: 1000005415
Pobierz

Byłem u Pani żeby mi wpisała wyższą emisji spalin do dowodu. Pani mówi - ale pan w Krakowie, to nie trzeba. Ja na to - a jak będę chciał sprzedać samochód to za pół ceny mam sprzedawać, bo nim się nie da tu jeździć? Ona - oj tam oj tam.
Pytam - jaki dokument trzeba żeby udowodnić że pojazd spełnia wyższą normę?
(A tak na prawdę to wcześniej pisałem do przedstawiciela producenta w Polsce, który polecił mi udać się do serwisu autoryzowanego po dokumentu CoC. Ale chciałem być chytry i poszedłem od razu do urzędu, bo pan Niemiec, który płakał jak sprzedawał, miał wpisaną już właściwą normę w dowodzie)
Mówię - czy z niemieckiego dowodu można wpisać? Pani, poszukała dokumentu (nie wiem czy skan, czy tłumaczenie tam gdzieś mają przechowywane), znalazła normę. Wpisała do cepiku i adnotacje w dowodzie, bez żadnego pisemnego wniosku z mojej strony.
źródło: 869339019_PassatB5FL.thumb.jpg.466009c22a2de4653e103b734c490e98
Pobierzz 3 na euro 4