Wpis z mikrobloga

Odnosząc się do tego wpisu ludzie którzy nie tęsknią za szkołą i życiem w beztrosce byli po prostu #przegryw - ami którzy nie potrafili dogadać się z ludźmi. Także nie uważam aby dorosłe życie pelne stresu i lęku było lepsze od szkoły gdzie największym problemem była poprawa z polaka...

A Wy jak macie z tym? #pytanie #zalesie #kiedystobylo
Grajox3 - Odnosząc się do tego wpisu ludzie którzy nie tęsknią za szkołą i życiem w b...

źródło: 93230002a13399c497e02c49bcd9600b892133688aa735b15dc28f2b5346714c

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

za szkołą i życiem w beztrosce

@Grajox3: Jak napisać że jest się oskim nie pisząc że jest się oskim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A dzieciństwo owszem, może być fajne jak się miało ni3spi3rd0l0nych starych (a w p0lsce przełomu wieków była to rzadkość), a jeśli sie nie miało takowych to była bieda jak chooy, mycie się raz w tygodniu (bo trza oszczendzać wodę), chodzenie w cottonwordach do
  • Odpowiedz
@Black_Rabbit_of_Inle: w sumie było lepiej, co nie znaczy że super. Pamiętam że matce o----------o na punkcie ocen. Mówiła że już nie wymaga czwórek, ani piątek, ale chociaż żeby troje były. No to jak miałem troje to problem ze maciek miał 4 a dawid 5. A jak mówiłem że ja dostałem 3, a ktoś inny dwojke to to już jej nie obchodziło xD nienawidze hipokryzji. Dostawałem też często lanie. Rzadziej fizyczne,
  • Odpowiedz