Aktywne Wpisy

PtactwaWiele +917
Myślałem że wykopki jak zwykle przesadzają z odklejką w gastro. Aż do wczoraj…
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze

@Grajox3: Jak napisać że jest się oskim nie pisząc że jest się oskim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A dzieciństwo owszem, może być fajne jak się miało ni3spi3rd0l0nych starych (a w p0lsce przełomu wieków była to rzadkość), a jeśli sie nie miało takowych to była bieda jak chooy, mycie się raz w tygodniu (bo trza oszczendzać wodę), chodzenie w cottonwordach do