Aktywne Wpisy

Dogecoin +174
#rozdajo #gry #pc #battlefield6
Kupiłem Battlefield 6 jakiś czas temu, żeby pograć z kuzynem. Niestety los miał inne plany ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Kuzyn wpadł w nieszczęśliwy wypadek, oszczędzę wam może szczegółów, ale w skrócie: wylądował w szpitalu na kilka tygodni, operacja, rehabilitacja, dramat… jego zdrowie jest teraz najważniejsze, więc wspólne granie musiało zejść na dalszy plan.
Przez to wszystko trochę odechciało mi się grać
Kupiłem Battlefield 6 jakiś czas temu, żeby pograć z kuzynem. Niestety los miał inne plany ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Kuzyn wpadł w nieszczęśliwy wypadek, oszczędzę wam może szczegółów, ale w skrócie: wylądował w szpitalu na kilka tygodni, operacja, rehabilitacja, dramat… jego zdrowie jest teraz najważniejsze, więc wspólne granie musiało zejść na dalszy plan.
Przez to wszystko trochę odechciało mi się grać
źródło: bf6
Pobierz
Pan_Slon +270
Wczoraj moja córka miała urodzinki zorganizowane w parku trampolin, dla jej kolegów i koleżanek, był też młodszy syn. Pomyślałem, że nie mam najmniejszego zamiaru siedzieć z byłą żoną i innymi rodzicami, kupie sobie 2h i pobawię się, poszaleje z synem.
Kurła Mirki to było najlepsze co wymyśliłem, niemal "ukradłem" imprezkę, nie tylko syn ale pozostałe dzieciaki szalały, zostałem ich wujkiem, ostatnie co wymyśliłem to rzucałem nimi do "basenu" z gąbkami :D
Jak zastanawiacie się
Kurła Mirki to było najlepsze co wymyśliłem, niemal "ukradłem" imprezkę, nie tylko syn ale pozostałe dzieciaki szalały, zostałem ich wujkiem, ostatnie co wymyśliłem to rzucałem nimi do "basenu" z gąbkami :D
Jak zastanawiacie się

Przy jakim wieku przestajesz słyszeć?
Filmik z twittera gdzie leci dźwięk w różnej częstotliwości i wiek do dołu. zabawa polega na tym aby podać przy jakim wieku przestajesz słyszeć
Myślałem że to zależy od urządzenia ale na słuchawkach i na głośnikach w laptopie przestaje słyszeć przy 20 lat.
#dzwiek #larynolog #sluch #glupiewykopowezabawy
No to potem mi wyszlo ze 29 (laptop i sluchawki Razer Kraken V3 X)