Aktywne Wpisy

straszny_cham +15
#linux #bekazlinuksiarzy
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?

walokid +98

Sam na tak głupie wnioski nie wpadłbym.
Kaczyniak miał jedynie odwagę powiedzieć to na głos xDDD
No, ale spójrz też, że jak mówi się o babach i to, że nie rodzą dzieci to mówią w taki sposób żeby było to odebrane jako superalatywa, np. kształcą się, stawiają na karierę.
A o chłopach? Nie kształcą się,
Musi być.
Albo "tak", dla obu płci, albo "nie" dla obu płci.
Czemu baba może decydować co zrobi z dzieckiem chłopa, a chłop nie może zdecydować czy chce płacić na to dziecko , czy nie?
Ciebie nie bawi, ale jesteś w mniejszości, bo śledzę takie tematy i wiem jak społeczeństwo się wypowiada. A wiesz czemu Wanda Nowicka, feministka,
Drugi - społeczeństwo ma gwoźdź w głowie, ale prawda jest taka, że w większości to prawo stanowią właśnie faceci xD jak była inba o aborcję, to oburzone społeczeństwo (głównie kobiety) wyszły na ulicę, była jakaś próba. Chłopy jak na razie tylko jęczą w mojej ocenie. I
No więc, ja nie będę polemizował na temat aborcji zwykłej, bo jest to bez sensu i się nie dogadamy, absurdalne jest dla mnie to.
Spoko, ciekawe na kogo głosowały baby, czy na chłopów, czy na baby. Nie sprawdzaj, zrobiłem to kiedyś specjalnie żebyś nie musiała teraz. Otóż, baby głosują na chłopów. A teraz kto prześciguje
@abwgd z nadskakiwaniem babom rozumiem też winne są baby a nie kuki? XD sami do tego doprowadziliście ( ͡° ͜ʖ ͡°) a z tym protestem to akurat serio nie trafiłam na takie info
@ogurkiszony75: pewnie chcecie, żeby zorganizować coś na kształt Lebensbornu z III r----y, tylko zamiast SS-manów będą chady-badboye.
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
O tfu feministów się nie bój, bo jest iż nadto w kraju i nie ma co nawet porównywać tego z babami, które feminizm rozumieją jedynie jako przywileje dla bab, gdzie z byle jakiej definicji "Feminizm to ruch społeczny i polityczny oraz zbiór ideologii, których wspólnym celem jest dążenie
Czyli babo rodź dzieci, ale jak pójdziesz na macierzyński to znaczy że „odwaliłaś” i trzeba cię w-----ć z roboty, ale chłop nie będzie ciebie i dziecka utrzymywał, bo
@ogurkiszony75: chyba w twojej bańce. Od kiedy chłopy zaczęły cokolwiek mówić o swoich prawach, to kukoldy razem z feministkami drą p---e o kryzysie męskości.