Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +72
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +9
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

- Wiesia:
Noszenie tego cewnika w siatce po tureckiej biedrze XDDD
Tyle nerwów, bólu, załatwianie przez translator zabiegu.
Po 2 dniach od zabiegu, gdzie ciągle jest na kroplówkach ja wypisują do hotelu.
Podziwiam, a jednocześnie nie rozumiem.
- Cosik Damianek:
Weź dla dzieci prawnikowe cuksy XDD
Ale wszystko co pokazują potwierdza opinie o Cy*anach, ten syf na obejściu, wieczne błoto, bród i nikomu nie przyjdzie na myśl by o to zadbać, to jest chyba w genach.
Tam są wszyscy z pokolenia na pokolenie zadłużeni, zamiast cokolwiek z tym robić to ten zbiera złom, a Lucyna na bezrobociu.
Oni w tym Jazowsku mogliby sobie otworzyć firmę budowlana , tylu tam chłopa, ale nie ,lepiej rozwalić sobie plecy, niż robić za granicą sypiąc robaczki na roślinki.
Ciekawe czy jakby ukraść jakieś dziecko od nich i wrzucić go do normalnego społeczeństwa to wyrosłoby na kogoś bardziej ogarniętego.