Aktywne Wpisy

Dorciqch +39
źródło: temp_file8589038139457099639
Pobierz
nervous_breakdown +248
Ciekawostka: zespół Pectus istnieje tylko po to, aby występować w telewizji śniadaniowej, opowiadać o tym, że są braćmi i że w tym roku na święta będą lepić pierogi
#muzyka #ciekawostki
#muzyka #ciekawostki
źródło: 000LM014IOUC5MT8-C322-F4
Pobierz

Tych wszystkich pozerów bardzo łątwo poznać: przedstawianie siebie jako Gigachada (obecna miniaturka), BRODA (bo chłop to musi mieć BRODĘ!!! Bo to testosteron!!! Szkoda że masa sojaków też ma dość bujne brody, ale OK), generalnie przestawianie siebie jako Kratosa z God of War (bo przecież on jest taki umięśniony, MĘSKI, ma ten MITYCZNY CHŁÓD). Przecież Kratos jest wykorzystywany w kazdej miniaturce kanałów redpillowych, na któych autorzy nie pokazują twarzy.
A jak przyjdzie co do czego, bto "Netflix mnie bije!" "Hejter ujawnił moje dane osobowe!" (które leżą na ulicy, poza tym jak masz JDG, to twoja tożsamość jest znana publicznie), "wchodzą mi z butami w prywatne życie!" (gdzie jako Youtuber pokazuje m.in. co je, pokazuje na zdjęciach żonę, pewnie po to, by pokazać, że NIE JEST INCELEM), albo "OJEJ, ZROBILI PRZERÓBKĘ AI, GDZIE DODALI MI PODKRĄŻONE OCZY!". Taki sam typ jak Kiszak - kreuje się na chłodnego SAMCA ALFĘ, ale boli go najmniejszy komentarz. Cały wizerunek zrrobiony na trytytki.
źródło: image
Pobierzźródło: image_picker_F29BFC11-474A-417E-8C5F-2D9F3C8D8E2C-4537-0000007DB1A2AA53
Pobierz