Wpis z mikrobloga

#kiszak #drwalrebajlo
Tych wszystkich pozerów bardzo łątwo poznać: przedstawianie siebie jako Gigachada (obecna miniaturka), BRODA (bo chłop to musi mieć BRODĘ!!! Bo to testosteron!!! Szkoda że masa sojaków też ma dość bujne brody, ale OK), generalnie przestawianie siebie jako Kratosa z God of War (bo przecież on jest taki umięśniony, MĘSKI, ma ten MITYCZNY CHŁÓD). Przecież Kratos jest wykorzystywany w kazdej miniaturce kanałów redpillowych, na któych autorzy nie pokazują twarzy.

A jak przyjdzie co do czego, bto "Netflix mnie bije!" "Hejter ujawnił moje dane osobowe!" (które leżą na ulicy, poza tym jak masz JDG, to twoja tożsamość jest znana publicznie), "wchodzą mi z butami w prywatne życie!" (gdzie jako Youtuber pokazuje m.in. co je, pokazuje na zdjęciach żonę, pewnie po to, by pokazać, że NIE JEST INCELEM), albo "OJEJ, ZROBILI PRZERÓBKĘ AI, GDZIE DODALI MI PODKRĄŻONE OCZY!". Taki sam typ jak Kiszak - kreuje się na chłodnego SAMCA ALFĘ, ale boli go najmniejszy komentarz. Cały wizerunek zrrobiony na trytytki.
miloszy - #kiszak #drwalrebajlo
Tych wszystkich pozerów bardzo łątwo poznać: przedsta...

źródło: image

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@miloszy ale co w tym dziwnego że ty możesz przerabiać swój wizerunek jak chcesz, ale jak ktoś robi twoje karykatury to masz prawo zaprotestować ( ͡º ͜ʖ͡º) Akurat to słaby argument do obrony krytyka drwala
  • Odpowiedz
  • 19
@greedy_critic: śmieszy mnie że każdy pozer kreuje się na Kratosa czy innego SAMCA ALFA, myślisz że czemu Kizak oprócz tatuaży ma wąsy i bródkę? Bo wygląda trochę bardziej męsko, jeszcze żonobijkę nosi, zeby łapy wydawały się większe. Ale wystarczy, że otworzy usta, a w całym pokoju wali estrogenem, a wysokie częstotliwości przebijają się przez kilka warstw rumuńskiego betonu. Nawet pies sąsiadów nie wytrzymał.
  • Odpowiedz
@miloszy: xD zawsze j-----m po brodach, a se w koncu z lenistwa zapuscilem na zime i nawet dobrze wyglada. Juz mi tag tak ja obrzydzil, ze mysle o zgoleniu xD
  • Odpowiedz
@Tagnk jeśli używasz tej przeróbki jako argumentu potwierdzającego swoją tezę to trochę słabo. Wiesz może czy drwal np. Przerabiał normalną postać w serialu na woke, a potem mówił że przez to serial jest woke? Jestem szczerze ciekawy.
  • Odpowiedz