Aktywne Wpisy

tesknilam_ +363
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +425
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

#gory
Czołgiem, być może wpadam w piątek rano na przedłuzony weekend w Beskid Żywiecki i chciałbym zrobić kilka tras - Wielka Racza z Rycerki Górnej, Rysianka ze Złatnej Huty oraz Hala Rycerzowa z Soblówki. Sęk w tym, że w piątek będę dość późno - koło 10ej (mam 500km do pokonania ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Zastanawiam się w takiej sytuacji czy a) zdążę cokolwiek w piątek z tej trójki jeszcze zrobić, zwłaszcza że będę z psem?
b) czy będę miał gdzie zaparkować w ten piątek o 10ej (ciężko będzie wyjechać przed piątą),
c) jak wygląda kwestia parkowania w weekendy w tych miejscach zimą
d) tutaj chyba nie ma żadnych ograniczeń dla psów? ;)
Pogoda ma być przepiękna, więc i chętnych pewnie wielu, ale z drugiej mańki to nadal nie są jeszcze ferie.
Miłego dzionka, pozdro!