Aktywne Wpisy

Shyvana +13
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +259

To co allegro odwala to juz przechodzi wszelkie granice.
Patrzcie na to: (kwoty z d--y dla łatwiejszego ogarnięcia sprawy)
Klient z Czech kupił coś za 5000 koron
Allegro wzięło prowizję 500 Koron
Klient nie odebrał paczki - poszedł do mnie zwrot
Chce zwrócić klientowi 5000 korow - system mówi, że nie mam środków i mam zasilić
Zasilam konto o brakującą prowizję 500 koron
Chce zwrócić klientowi 5000 koron - znów system mówi, że nie mam środków i mam zasilić
Zamawiam rozmowe z allegro
Dzwoni konsultantka i mówi, że musze zasilić konto CAŁĄ KWOTĄ czyli 5000 Koron, aby zwrócic klientowi,
a oni mi oddadzą prowizję jak zwrócę wraz z nadpłacona kwotą (oczywiście przewalutowując w te i wewte na moją niekorzyść).
Nie wiem jak nazwać to, co oni odwalają
ja sprzedaję jako osoba prywatna i jak zobaczyłem w jak debilny sposób to potem komplikuje zwroty to od razu wyłączyłem