Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +657
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz
cichyyx +8

#konsole #konsola #retrogaming #retro #konsolaretro #aliexpress
Szukam u chińczyka obojetnie jaka strona konsoli do gier takich retro do telewizora. Prosta konsola na hdmi i pady dobrze jak będą bezprzewodowe ale to niewymagane.
Widzę że jest dużo tych konsol a chciałbym taką by liczba zainstalowanych gier mnie nie ograniczała a dalo się wgrać gry np. Na kartę pamięci.
źródło: 1000096801
Pobierzhttps://a.aliexpress.com/_Evga4qc
Stoi na androidzie więc teoretycznie wszystko na ty mogę emulować i odpalać psx,1,2,PSP czy jakieś Nintendo.
Tylko że cena zaporowa, myślałem tak maks 200zl wydać to pewnie pogram z bratem przez święta i trafi to magicznej szafy rzeczy których szkoda wrzucić a już