Wpis z mikrobloga

Mirki może ktoś z was posiada więc pytam tutaj bo zastanawiam się nad zakupem.
#konsole #konsola #retrogaming #retro #konsolaretro #aliexpress

Szukam u chińczyka obojetnie jaka strona konsoli do gier takich retro do telewizora. Prosta konsola na hdmi i pady dobrze jak będą bezprzewodowe ale to niewymagane.
Widzę że jest dużo tych konsol a chciałbym taką by liczba zainstalowanych gier mnie nie ograniczała a dalo się wgrać gry np. Na kartę pamięci.
login0654 - Mirki może ktoś z was posiada więc pytam tutaj bo zastanawiam się nad zak...

źródło: 1000096801

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@login0654: jak mam być szczery, to takiego chinola nie kupuj, strasznie plastikowe itp. A te ich gry to głównie contra, podróby mario, milion wersji tetrisa i czołgów. Poszukaj jakiegoś taniego urządzenia co da radę zainstalować na nim retroarch (raspberry pi?) - będziesz miał zupełną dowolność jeśli chodzi o gry - są jakieś compute stick po HDMI itp, ale nie polecę nic konkretnego
  • Odpowiedz
  • 0
@papkie: Coś takiego znalazłem

https://a.aliexpress.com/_Evga4qc

Stoi na androidzie więc teoretycznie wszystko na ty mogę emulować i odpalać psx,1,2,PSP czy jakieś Nintendo.
Tylko że cena zaporowa, myślałem tak maks 200zl wydać to pewnie pogram z bratem przez święta i trafi to magicznej szafy rzeczy których szkoda wrzucić a już
  • Odpowiedz