Aktywne Wpisy

Shyvana +13
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +259

Ushakov: Cóż, potrzebujemy maksimum, prawda? Jak myślisz? W przeciwnym razie, jaki jest sens czegokolwiek przekazywać?
Dmitriev: Nie, słuchaj. Myślę, że po prostu przygotujemy ten dokument z naszej perspektywy, a ja przekażę go nieformalnie, jasno dając do zrozumienia, że to wszystko jest nieformalne. I niech oni zrobią swoją wersję. Ale nie sądzę, że wezmą dokładnie naszą wersję, ale przynajmniej będzie ona jak najbardziej zbliżona.
Ushakov: No właśnie o to chodzi. Mogą nie przyjąć tego i powiedzieć, że było to z nami uzgodnione. Tego się obawiam.
Dmitriev: Nie, nie, nie. Powiem dokładnie tak, jak ty to mówisz, słowo w słowo.
Ushakov: Mogą to później przekręcić, ot co. Jest takie ryzyko. Jest. Cóż, dobrze, nieważne. Zobaczymy.
Dmitriev: Tak, wydaje mi się, że możesz później porozmawiać o tym dokumencie ze Steve’em. Zrobimy wszystko porządnie.
#ukraina #rosja #wojna #polityka
Te małpy z polskiej prawicy nigdy się nie nauczą. I tak od Targowicy i Szczęsnego Potockiego.