Wpis z mikrobloga

Podoba mi się jak neuropka rozpaczliwie broni menelskiego ubioru Tuska podczas oficjalnej wizyty xD
Zapewne chodzi o obronę polskich przedstawicieli, bo neuropa słynie z patriotyzmu, na pewno tak samo będzie broniła marszałków i samego Prezydenta RP xD
No ale neuropko, czasami z Tuska też można pośmieszkować prawda?
czy nie? z Tuska nie wolno i zaraz mi konto zgłosicie do moderacji xDDD

#polityka #heheszki #modameska
PanAlbert - Podoba mi się jak neuropka rozpaczliwie broni menelskiego ubioru Tuska po...

źródło: image

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanAlbert Pan Premier Donald Tusk ubrał się luźno, bo w krajach trzeciego świata jak Angola temperatury wynoszą ponad 30 stopni, musiało być mu ciepło i udowodnił tym ubiorem że jest zwykłym wyluzowanym facetem jak każdy z nas
  • Odpowiedz
  • 2
Pan Premier Donald Tusk ubrał się luźno, bo w krajach trzeciego świata jak Angola temperatury wynoszą ponad 30 stopni, musiało być mu ciepło i udowodnił tym ubiorem że jest zwykłym wyluzowanym facetem jak każdy z nas

@SiemaWaliszKonia: hahaha, no ja wiem, wiem Pan Premier nawet jakby oddał mocz na takiego bezrefleksyjnego psychofana jak Ty, to powiedziałbyś że Pan Premier raczył podzielić się z Tobą swoim poczuciem humoru i obdarzył odrobiną
  • Odpowiedz
@PanAlbert podoba mi się ta waga spraw z jednej i drugiej strony.
Jeden s--------ł za granicę bo okradał ofiary przestępstw jako minister sprawiedliwości a drugi ubrał koszulę.
  • Odpowiedz
  • 1
podoba mi się ta waga spraw z jednej i drugiej strony.

@Kroledyp: Mnie też to się podoba, jednak hotdog w orlenie to coś znacznie poważniejszego niż jakaś tam międzynarodowa wizyta w Afryce xD
  • Odpowiedz