Aktywne Wpisy

karolina-oska +126
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
Antiax +96
Każdy kto szkaluje Karolinę to naprawdę ma takie same oczekiwania od kobiet jak Roland, czyli dziewczyna ma wyglądać, nie przeszkadzać i być miła.
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie

Zapewne chodzi o obronę polskich przedstawicieli, bo neuropa słynie z patriotyzmu, na pewno tak samo będzie broniła marszałków i samego Prezydenta RP xD
No ale neuropko, czasami z Tuska też można pośmieszkować prawda?
czy nie? z Tuska nie wolno i zaraz mi konto zgłosicie do moderacji xDDD
#polityka #heheszki #modameska
źródło: image
Pobierzźródło: temp_file6011701241665245769
Pobierzźródło: tuskao
Pobierz@SiemaWaliszKonia: hahaha, no ja wiem, wiem Pan Premier nawet jakby oddał mocz na takiego bezrefleksyjnego psychofana jak Ty, to powiedziałbyś że Pan Premier raczył podzielić się z Tobą swoim poczuciem humoru i obdarzył odrobiną
Jeden s--------ł za granicę bo okradał ofiary przestępstw jako minister sprawiedliwości a drugi ubrał koszulę.
@Kroledyp: Mnie też to się podoba, jednak hotdog w orlenie to coś znacznie poważniejszego niż jakaś tam międzynarodowa wizyta w Afryce xD