Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +639
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +283
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

@francoisinho: piszesz o tych 4 patrolach straży miejskiej na całe miasto, które mają to sprawdzać, bo kamery nie działają? :)
@francoisinho: czy Ty wiesz, jak działają krakowscy strażnicy miejscy? Oni często jadą na interwencję, poświęcają czas i... nie wystawiają mandatu. Nie wystawiają nawet pouczenia. Oni wystawiają 'informację' dla kierowcy o tym, że złamał przepisy i jeśli dalej tak będzie robić, to może dostać mandat. Oni działają na
Ja po prostu lubię głosować portfelem.
Po paru latach będziemy widzieć jak Kraków na tej strefie wyszedl a w przyszłym roku będą też dane o ilości gości w mieście.
@January-zwiedza-szpary: Aktywizm, pikieta, protest, agitacja za swoim kandydatem, wspieranie opozycyjnych ośrodków, mediów. Oczwyiście, że masz wpływ. Na szczęście nie taki, żeby w pojedynkę zablokować to co Ci się akurat nie podoba. Gdyby tak było, żadna inicjatywa nigdy by nie doszła do skutku.
@Polak_1991: Eee, kolego, jakby Ci to powiedzieć... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: obraz_2025-11-25_201810543
Pobierz@swiadomy_anakolut: A tak bez angażowania mnie czasowo? Bo na podatki, które miastu oddaję muszę mieć jeszcze czas zapracować. Po pracy czas na wychowanie kolejnych podatników. W wolnym czasie wolałbym jednak odpoczywać, a nie angażować się na drugi etat w jakieś połowicznie polityczne zabawy.