Wpis z mikrobloga

✨️ Krytyka wersji lite Wykopaka
Myślałem, że po to jest #wykopaka wersja lite aby trochę "poluzować" tą weryfikacje skoro i tak nie ma konieczności personalizacji.

Ale nie xD za mało zainteresowań, za mało o sobie w opisie xD

Człowiek po prostu skorzystać z zabawy nie oczekując na nic spersonalizowanego a i tak musi tworzyć poematy o sobie, żeby wskazać zainteresowania i "punkty zaczepienia".

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: To że nie ma wymogu personalizacji, to nie znaczy że wystarczy napisać o sobie 3-4 zdania, potem dostać pietruszkę i używany koc i HURR DURR ale jak to hybadabi i szajwana JAK TO PRZEPUŚCILIŚCIE
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: największym błędem jest imho pisanie opisu z myślą o sobie, a nie o nadawcy. To jemu masz ułatwić zadanie, dać frajdę z możliwości kompletowania dla Ciebie paczki. Aż tak Cię boli dopisanie tych 2 zdań, w których coś doprecyzujesz? Przykładowo "Interesuje się historią" brzmi ok, ale "Czytam książki historyczne o starożytnym Rzymie i przynajmniej raz w roku odwiedzam muzea lub zabytki dotyczące historii antycznej" już mówi o Tobie znacznie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zawsze brałem udział w wyższych wariantach wykopaki, ani nie widziałem Twojego opisu, więc może nie mam odpowiedniego kontekstu, ale postaw się w sytuacji randoma, który nic o Tobie nie wie i musi Ci coś wysłać. Warto by było mimo wszystko coś wiedzieć o tej osobie.
  • Odpowiedz