Wpis z mikrobloga

Siema mirki i węgierki! Po jakichś 5, czy tam 6 latach przyszedł czas na wymianę baterii w moim odkurzaczu Dreame L10 Pro. Wymontowałem oryginalną i okazuje się, że to p2008-4s2p-mmbk.

Czy taki zamiennik będzie sobie dobrze radził? Nie będzie z nim problemów, przez najbliższe 2 lata? Odkurzacz codziennie się odpala, a raz w tygodniu oprócz samego odkurzania puszczam mopowanie.

Wymieniał już ktoś z was baterie w takim odkurzaczu?

#pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #odkurzacz #robotsprzatajacy #dreame #dreamel10pro #xiaomi #baterie #bateria #elektronika
Cesarz_Polski - Siema mirki i węgierki! Po jakichś 5, czy tam 6 latach przyszedł czas...

źródło: IMG_5496

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rybeczka: Rozmawiałem z serwisem dreame i chcieli, żebym im wysłał na gwarancję. Jak im wytłumaczyłem, że gwarancji już nie mam i pytam o ich doświadczenia, to powiedzieli, że bateria może się tak uszkodzić po kilku latach. Jednak cebula we mnie silna i przechytrzyłem odkurzacz. Ustawiłem mu automatyczne sprzątanie nie na całe mieszkanie od razu, a najpierw na pół, wraca do bazy i po 15 minutach leci czyścić drugie pół. Nic
  • Odpowiedz