Aktywne Wpisy

MajaEris +31
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Moja dziewczyna po roku związku oznajmiła, że będzie chciała mieć dzieci, na początku nie chciała czyli klasyka, jest kochana i to ona widać bardziej mnie kocha niż ja ją, problem w tym, że ja mam 25 lat na karku i nie mam zamiaru babrać się w pieluchach. Chce podróżować, eksplorować życie, nie stać mnie na dziecko, ona sama skończyła studia i zaczęła coś kolejnego, i tak naprawdę nie ma poważnej roboty. No

Młodziak w weekend był na jego pierwszym, większym turnieju hokejowym - eliminacje do Czerkawski Cup.
Zabawa była (w większości) przednia ale przy niektórych momentach to myślałem, że znalazłem się na niewłaściwej imprezie.
Zacznijmy od rodziców. W szczególności tych z #perlapulnocy #bydgoszcz
No przy nich to poczułem się jak na dożynkach i meczu piłkarskim wiejskiego klubu.
Darcie ryja? No dobra. Zrozumiem.
Ale nie jestem w stanie zrozumieć jak można do dziewięciolatków krzyczeć "jak k---a grasz!", "no co ty o----------z!", "graj k---a!", "z---------j k---a!".
Kolejny przypadek - tutaj nie wiem nawet skąd rodzic. Godzina 14, a ten pijany ledwo się toczy. Przypominam - impreza sportowa dla dzieciaków z maksymalnie 2016 rocznika.
A dzieciaki? W większości przypadków fajne - sportowe zachowanie, fajna gra. Poza dzieciakami (cóż za niespodzianka) od rodziców wyżej. Oni i dzieciaki z #lodz już na samym lodzie popisały się znajomością odzywek typu "chuju j----y", "w---------j k---o" i zagrywkami, które ze sportowym zachowaniem nie mają nic wspólnego.
#hokej #sport #dzieci #rodzicielstwo
I ja potrafię wiele zrozumieć, ale dla dzieciaków w tym wieku sport to powinna być głównie zabawa. Na parcie na wynik mają jeszcze bardzo dużo czasu.
Ale i tak nie jest źle. Zachowania normalne w piłce nożnej tutaj faktycznie są marginesem i patologią.