Aktywne Wpisy

Shyvana +13
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +259

Czy to normalnie że jak mrugniesz długimi to mrugają razem z mijania? np sobie stoisz masz zgaszone światła i mrugasz.
Ma ktoś z was?
Pierwszy raz się spotkałem z czymś takim. Wydaje mi się, że tak być raczej nie powinno, no ale kto wie, korańska marka to może jakoś inaczej myślą.
#motoryzacja #mechanikasamochodowa
@r5678: miałem i30 2010 i nie mrugają razem. fabrycznie ten model tak nie ma.
ai mi powiedziało, że to normalne i wyjaśnienie dlaczego tak zrobili, no ale wiadomo, może się mylić,
wyżej też ktoś napisał że normalne.