Aktywne Wpisy

tesknilam_ +122
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +184
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Zamknięty środek pola bez możliwości ataku pozycyjnego. Wyłączone skrzydła. Pressing nieskuteczny. Zmiany niewiele zmieniły. Rywal z większą intensywnością zaskakiwał prostymi zagraniami między wahadłowym a pół-prawym czy pół-lewym.
Otwarty mecz na wymianę ciosów z Elche. XD Alonso pracuje w Realu od pół roku, a dalej nie ma stałej jedenastki, stałego pomysłu. Dzisiaj eksperyment 3-5-2 i Fran z Carrerasem w jednej jedenastce.
Güler unika podań do Bellinghama. Vini i Rodrygo nie rozumieją Bellinghama, Gülera. Fede nie ma żadnego wpływu na ofensywę. Regularne straty bramek. Nic Xabi nie poukładał. Courtois trzyma ich przy życiu. Czibo Kurła bohaterem Madrytu w każdym meczu.
#mecz #realmadryt
Czy Xabi powinien dostać szansę?
Masz trzech lewych atakujących (Rodrygo, Vinicius, Mbappe), a żadnego środkowego napastnika (Garcia fajny chłopak, ale nie gra i w ogóle ciężko powiedzieć czy
Ci zawodnicy przegrywają w najprostszych sprawach: walka o drugie piłki, pojedynki biegowe, pojedynki indywidualne (nieudane drybling Viniego xD), krycie indywidualne. Niecelne są podania krótkie, długie, wrzutki poza boisko. Tutaj trener nic nie zdziała. A sam Xabi nie umie
@red7000: ja nie twierdzę, że są Galacticos tylko, że wtedy też nie kupowano piłkarzy bo wpisywali się w plany gry tylko z innych powodów. Wtedy chcieli gwiazdorów z ugruntowaną pozycją, teraz Perez ma obsesję na punkcie tych co rokują na gwiazdy. Inne powody, problem ten sam.
Owszem, widać też brak chęci, ale nawet jak te się