Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +27
Chłop wybrał brutalny język faktów. Jesteśmy narodem, któremu słoń nadepnął na ucho. Każdy kraj w Europie wypromował w XX i w XXI wieku jakiegoś artystę klasy światowej, a tylko my nie xD
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
źródło: 472D8B5D-7CF5-47DB-92C2-41405DBDE568
Pobierz
Naza_Dzikowski +238
Ja żem nigdy nie był konkwistadorem i nie zdobywał Ameryki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

- Grał w football i baseball
- Jąkał się przez kilkanaście lat co zwalczył recytując wiersze
- W 1972 roku 6 lat po ślubie jego żona i córka giną w wypadku samochodowym. Przeżywa dwóch synów.
- Joe jest wtedy świeżo wybranym senatorem. Jeszcze nie miał przysięgi... ma ją przy łóżku szpitalnym syna (zdj.)
- Trzy lata później poznaje na randce w ciemno kobietę która aż po dzisiejszy dzień jest jego żoną. Melania je bila takrat sedemletna deklica XD .
- 10 lat temu na raka umiera jeden z synów którzy przeżyli wypadek.
Spójrzcie na historię tego człowieka i porównajcie wartości jakie wyznawał z tymi jakie wyznaje Donalt Trump.
I który tu jest "lewakiem" a który "konserwatywny"?
@robertkk zmotywowałeś mnie do tego wpisu
źródło: images
Pobierzhttps://pieknoumyslu.com/demostenes-i-jego-wada-wymowy/
@Jariii To kwestia stricte psychiki. Nigdy w życiu się nie jąkałem i byłem dość dobrym mówcą ale faktycznie trudny odbiorca potrafi cie tak zdeprymować że możesz się przytkać :)
źródło: 5fa6e46c5f928.image
Pobierz@Grzesiok: czytając to myślałem że mam jakiś udar xD
@Icouldbeyourmom: może nie nieudacznik, ale oszust i krętacz. Do usuwania azbestu brał Polaków, którzy pracowali za niewolnicze pensje, w dodatku na czarno, a od miasta brał gigantyczne pieniądze na kontraktach.
Do tego sam deal na budowę Trump Tower to był przekręt stulecia, gdzie działkę pod jego budowę wyłudził od wcześniejszych właścicieli przedstawiając fałszywe dokumenty i pozwolenia, kolejne fałszywki przekazał do
@Big_Bocchers szczerze, to n-----------e na głos lub w myślach aż zaskoczy. Mi się starocerkiewnosłowiański odblokował w pasach w psychuszce po duszeniu foliową torbą... aż pielęgniarka z Українbi pytala czy ja od nich. Da się, możliwe, najlepiej na plastycznym mozgu. Dziwne, że ty nie miales tego wsparcia w szkole. Ja miałem zajęcia z logopedą przed lekcjami i mi to wszystko "spolszczył" jak należy.