Aktywne Wpisy

say-my-name +14
Nie rozumiem po co ładne dziewczyny wgl pchają się do takiego programu jak #rolnikszukazony
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-23_231720_www.facebook.com
Pobierz
jmuhha +12
Ale to się zapowiada!
Kalmar - tu nic nowego się nie wydarzy, bo już wiemy jaki jest finał tej historii i dobrze dla nich :D Z resztą 1500 l mleka dziennie * 3 zł = 6500 zł dziennie co daje miesiecznie 105 000 zł/miesiecznie z samego mleka, a część pewnie idzie na masło gdzie kostka 8zł/kostka, a gdzie 50 h kolejne + dopłaty więc pewnie za miesiąc 300-400k się zamyka :o. Szanse 90%
Krzyś
Kalmar - tu nic nowego się nie wydarzy, bo już wiemy jaki jest finał tej historii i dobrze dla nich :D Z resztą 1500 l mleka dziennie * 3 zł = 6500 zł dziennie co daje miesiecznie 105 000 zł/miesiecznie z samego mleka, a część pewnie idzie na masło gdzie kostka 8zł/kostka, a gdzie 50 h kolejne + dopłaty więc pewnie za miesiąc 300-400k się zamyka :o. Szanse 90%
Krzyś
źródło: image
Pobierz

Od jakiegoś czasu nie mam ochoty rozwijać się w żadnym kierunku. I to jest prawdziwie zagadkowa sprawa dla mnie, bo jak czytam i słucham różnych relacji osób z depresją, zawsze wychodzi, że osoba jednak gdzieś tam głęboko w podświadomości ma zakorzenioną potrzebę planowania sobie przyszłości w jakimś kierunku, którą skutecznie przysłania choroba, i której odkrycie wymaga silnego wglądu i pracy nad sobą. Ja już nie mam takiej potrzeby. Jestem jak wątły, uschnięty liść, który ledwo się trzyma gałęzi, który bez żadnych protestów poddaje się sile wiatru, czy poleci długo i daleko, targany zmiennymi prądami, czy odpadnie ze starości i wyląduje bezceremonialnie w błocie, wszystko jedno. Można się już tylko oddać w ręce przeznaczenia, jak ten liść względem siły żywiołu, bo nie mam ani siły ani pomysłu na to jak z tym walczyć. Jeszcze niedawno była jakaś nauka, książki, teraz mi się już nie chce tego robić. Powoli moja aktywność kończy się na tych czynnościach, które mają mnie utrzymać przy życiu, bo po co mi więcej? #depresja #smierc
Komentarz usunięty przez moderatora