Aktywne Wpisy

Graner +9

Larsberg +1
Czy są tutaj ludzie którzy przeszli pierwszego Stalkera czyli Cień Czarnobyla na poziomie Master?
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
źródło: temp_file2445200029531261653
Pobierz

Sa schody, porecze,ramy drzwi, drzwi, listwy przypodlogowe. Wszystko z drewna.
I ktos wpadl na glupi pomysl zeby to malowac na np bialy kolor.
Po roku lub dwoch zaczyna sie farba luszczyc odpryskiwac,wycierac,przecierac.
I anglik bierze pedzel i nawet nie wytrze z tluszczu i kladzie kolejna warstwe farby zakrywajac kolejne odpryski ktore nastapia za jakis czas. Dzieki temu bedzie czesciej i czesciej musial malowac te powierzchnie.
Zamiast od poczatku polakierowac gole drewno i miec spokoj na 30 lat. Mozna nawet polozyc bejce i na to lakier. Raz a ma sie elegancko i ladnie, i tanio.
#uk #anglia #emigracja #budownictwo #wykonczenia #przemyslenia
@adamsowaanon:
in the 2 years to March 2023, people in White British and White Irish households had lived in their current home for 15 years on average – longer than all other ethnic
A taki lakier jest jedną stałą powłoką i masz czystość przez lata.
Jak wycierasz mokrą szmatką lakier to jest bez zmian.
A farbę uszkadzasz. Więc gorzej dbać o czystość.