Aktywne Wpisy

Shyvana +13
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +259

źródło: e3c0db6b5ac5a24ee91f2387de8e5352,1680,0,0,0 (1)
PobierzTo mój ulubiony argument po wyborach prezydenckich.
Nagle cały lib left mówi to, co zawsze głosił Korwin XDD
Kiedyś był przez ten argument krytykowany, a teraz się okazuje, że mógł mieć rację.
Trzaskowski był po prostu był gwarantem zabezpieczenia dla tych którym żyje się dobrze w takim układzie, w kraju którym nie ma innowacji (bo studia są g---o warte)
No chyba że masz jakieś badania na temat tego że ta korelacja jest odwrotna.
Jest znaczna korelacja jesli chodzi o inteligencje pomiedzy ludzmi z wyksztalceniem podstawowym a wyzszym
Oczywiscie, ze jednostkowo to tak nie wyglada ale jesli wezmiesz cale grupy to jest roznica
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29911926/
"WIEKSZOSC GENIUSZY NIE SKONCZYLA ZADNEJ SZKOLY"
Większość to powyżej 50% więc udowodnij swoje gadanie bo jak nie udowodnisz to stwierdzę że jesteś albo zwykłym kłamcą albo może przygłupem :) (nie wiem co gorsze)
Pomogę Ci. Sprawdź sobie patenty w krajach i kto to wynalazki tworzy. Wystarczy że udowodnisz ze powyżej 50% z tych ludzi nie ma wyższego wykształcenia i tyle ;)
@mifosto: Czyli ludzie, którzy w życiu nie mieli takich możliwości jak inni z powodu głównie biedy, okoliczności, rodziny (której się nie wybiera) i nie zdobyli podstawowego wykształcenia są gorszymi ludźmi?
No nie wiem czy taka narracja pozwoli wam przekonać tych wyborców by jednak zaczęli głosować na liberałów xdd
Czyli co - ludzi ktorzy urodzili sie - takie mieli po prostu geny, nie mieli na to wplywu - urodzili sie niscy nie beda mogli wedlug ciebie byc koszykarzami? No jak to? Sa gorszymi koszykarzami od ludzi ktorzy mieli szczescie genetyczne?
I. maja wyksztalcenie srednie.
Mowimy tutaj o statystykach, grupach - a nie o jednostkach. I tutaj nie ma zadnych mozlwosci. Ludzie bardziej inteligentni - o lepszym wyksztalceniu - poodejma lepsze wybory intelektualne
Wlasnie to jest clue ludzi niewyksztalconych - lubia poslugiwac sie pojedynczymi przykladami, nie rozumieja czegos takiego jak statystyki itd
Dosłownie napisałeś WIEKSZOSC a teraz piszesz że CO TRZECI miliarder.
1/3<2/3
Jesteś kwintesencja tych badań.
Dosłownie wymieniłeś kilka osób żeby pasowało Ci pod kłamliwa tezę...ludzie którzy zmienili świat to też np. Carl Benz czyli wynalazca samochodu i on studia skończył.
Philippe Lebon który
źródło: 1000108368
Pobierzźródło: obraz
PobierzOn się zna lepiej na hodowli zwierząt, ale ja znam się lepiej na przedmiotach ścisłych.
To znaczy, że rolnik jest gorszy ode mnie? I ja i on jesteśmy potrzebni. Pewnie rolnik ze wsi moralnie jest lepszym człowiekiem od większośći spamujących tu wykopków i ma
wyksztalcenie to sa miliony