Wpis z mikrobloga

#metin2. Jakie opinie mają Mireczki o privie metin2 2009? Przyznam, że jak dla mnie chyba najlepszy priv na jakim grałem. Zależało mi głównie na klimacie nostalgii i „starego” metina bez tych wszystkich późniejszych pierdół. Nie powiem, łezka się prawie w oku zakręciła gdy expiliśmy wczoraj w party w m2 jak 15 lat temu :D
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rakango: Z nostalgią się zgodzę, bo klimat jest, ale jeśli celujesz w coś więcej to niestety, ale musisz szastać PLNami. Dla rencistów bajka, ale jeśli nie posiadasz takowego przywileju to lepiej grać na PLu
  • Odpowiedz
@TraceTlen: Gram kilka godzin dziennie. Wielu takich ułomków jak ty już przerobiłem. Ale to dobrze, mam komu sprzedawać yangi.

@PrzegranySlazak26 Na początku grałem 4fun bo nawet nie wiedziałem że na tym da się zarabiać. Na premkę zarobiłem w 5 dni zwykłego grania. Na początku było dużo taniej, więc i łatwiej, ale nawet i teraz grając od zera to jest kwestia max 10 dni. Teraz w grze znalazłem sobie niszę,
  • Odpowiedz
@wszystkozajete12: Kolego, po pierwsze to zamknij mordę, a po drugie to s--------j. Ani jednego złego słowa w twoim kierunku nie napisałem i coś tutaj się pultasz. Swoją drogą c-----o, że potężny metinowy biznesmen wyciągający 30k musi żebrać na wykopie o restrim z fammemma. Dziękuję, dobranoc panie farmazonie.
  • Odpowiedz
@PrzegranySlazak26: Co ty.

@TraceTlen Nazwałeś mnie renciakiem grającym po 14h, czyli równasz do siebie - a to już dla mnie potężna obraza. Idź powiedz wszystkim przedsiębiorcom dlaczego biorą artykuły spożywcze na fakturę. Biedak to rodzaj mentalności i ty taką posiadasz. Ja nie będę płacił 60 zł za możliwość obejrzenia trzech walk, jeżeli nie muszę. Pozdrawiam gorąco.
  • Odpowiedz