Wpis z mikrobloga

Witajcie mireczki, ja znów z prośbą :( Pisałem jakiś czas temu: http://www.wykop.pl/wpis/7983764/kuwa-mireczki-co-jest-nie-moge-nic-usunac-ani-nagr/

Obecnie komp świeżo po formacie, stary rozklekocony czytnik kart odłączony, wszystko git majonez. Problem z tym, że nie działają porty USB :/ W zasadzie to dziwna sprawa, bo mając jeszcze starego XP, nie mogłem podłączyć myszki przewodowej pod USB z tyłu, bo nie działała, za to bezprzewodowa owszem. Teraz bezprzewodowa z tyłu nie działa a przewodowa tylko z przodu obudowy, próbowałem wszystkie inne możliwe sloty i nic z tego. Swoją drogą nawet sterowników zainstalować nie mogę. Zdesperowany, po podłączeniu przewodowej myszy do tylnego portu, zacząłem szukać sterowników do niej, ale przecież nie tędy droga... Drukarkę też mam z tyłu podłączoną, na XP działała, teraz przy instalacji sterowników wyskakuje, że kuwa jednak nie da rady... System jaki został mi zainstalowany to Windows 7 64bit. Nowy czytnik pod USB dostałem no i też nie działa, nawet po podłączeniu w przednim panelu obudowy. W laptopie wszystko hula. Jakieś pomysły? Tylko tak po chłopsku, bo nie jestem komputerowiec za bardzo :)

#komputery #problem #pytanie #informatyka
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach