Aktywne Wpisy

MonazoPL +137
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
Mega_Smieszek +285

Tytuł:
BlackoutAutor:
Marc ElsbergGatunek:
kryminał, sensacja, thrillerOcena:
10/10ISBN:
9788328016859Tłumacz:
Elżbieta Ptaszyńska-SadowskaWydawnictwo:
W.A.B.Forma książki:
e-bookA co by było gdyby nagle zgasło światło, w całej Europie? Podobny scenariusz miał miejsce w samej Hiszpanii ostatnio. A gdyby tak nie opanowano, z jakiejś przyczyny, sytuacji i rozlało się na całą Europę? A później sieci nie można podnieść?
A Ty zauważasz dziwne kody na swoim inteligentnym liczniku.... będziesz uznany za wspaniałą pomoc? czy może za współorganizatora i zastrzelony?
Świetna książka. Przyjemnie trzyma w napięciu. Dla osób technicznych większość spraw jest opisana poprawnie, nie ma głupich uproszczeń. Acz niektóre z sytuacji wydają się absurdalne, chociaż sam nie jestem pewny czy one są możliwe czy nie do końca w czasie przedstawionym przez autora.
Serdecznie polecam
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #kryminalbookmeter #sensacjabookmeter #thrillerbookmeter
źródło: 840540-352x500
Pobierz@toodrunktofuck: możliwe, zastanawiałem się 9/10 - ale uznałem, że nie umiem powiedzieć czego jej brakuje aby dać jej 10/10.
@toodrunktofuck: wg mnie to było pokazane na wystarczającym poziomie, z różnych perspektyw. Laski z początku, główny bohater, rodzice tego kolesia z europolu, zwiedziliśmy szpital i więzienie (nawet dogłębnie ( ͡°