Aktywne Wpisy

malutak9913 +771
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
trebeter +61
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Oczywiście zdawałem sobie sprawę ze wszystkich wad podłogi drewnianej etc., ale nie czegoś takiego. No i jeszcze kwestia wykończenia, wzięty został lakier właśnie z uwagi na to, że będzie nieco łatwiejszy w utrzymaniu, a teraz trochę żałuję bo mam wrażenie, że w przypadku oleju/olejowosku nie byłoby takiego problemu.
W załączniku porównanie kilku desek co zostały z montażu do aktualnego stanu podłogi.
Halp.
#remontujzwykopem #podloga #parkiet #parkieciarz
źródło: IMG_6080
Pobierzźródło: IMG_6081
Pobierzźródło: IMG_6082
PobierzByła wykonana pielęgnacja po montażu podłogi? Bo często jest tak, ze producenci fabrycznie nakładają 7 wartw lakieru gdzie w rzeczywistości tego lakieru prawie nie ma i zwlaszcza przy postarzanej desce wychodzą takie kwiatki.
No nie, właśnie w sklepie mówili, że absolutnie nic nie trzeba robić, ewentualnie za jakieś 10 lat ponownie lakierować.
Znajomi chyba kładą ten sam wzór, tylko olejowosk, zobaczymy po czasie czy im też ściemnieje.