Wpis z mikrobloga

Czy tylko ja mam wrażenie że skile tej nowej postaci są wygenerowane przez AI? xD Przecież każdy skill jest prawie dokładnie skopiowany z jakiegoś innego champa. xDDD

Ogólnie od kiedy Tencent się dobrał to tej gry to z jakością jest coraz gorzej ale to akurat każdy widzi chyba.

#leagueoflegends
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Naczelny_Cenzopapista: Nie widzisz tego świetnego myku, że on chyba lorowo przejął Xina więc teraz można na eleganckości delikatnie zmodyfikować i p----------ć skille? :3

Dawno temu już pisali, że mają problem z wymyślaniem nowych podstawowych skilli i skupiają się jedynie na unikatowych R
  • Odpowiedz
że on chyba lorowo przejął Xina

@TraceTlen: Nie czytam lore ale to wiele wyjaśnia, właśnie od razu pomyślałem że to jakaś podróba Xin Zhao ze starą pasywką Aatroxa i ultem Kayle. xD

Dawno temu już pisali, że mają problem z wymyślaniem nowych podstawowych skilli

Ja nie wiem po jaki c--j oni pchają nowe te nowe postaci na siłę, przecież i tak już próg wejścia w LoLa jest ogromny a żaden
  • Odpowiedz
@Naczelny_Cenzopapista Oczywiście zgadzam się z tobą, ale nowe postacie to najłatwiejszy sposób na starych i paradoksalnie nowych graczy. Dla starych coś nowego a dla nowych informacja, że gra żyje i jest rozwijana.

Rework to masa pracy i dużo mniejszy zarobek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dlatego unikają ich jak ognia. Shyvanie obiecali 5 lat temu? xD
  • Odpowiedz