Wpis z mikrobloga

Najpierw myślałem, że to żarty z tym, że konfederacja jest zamieszana w dywersje, ale zwróćcie uwagę że żaden z liderów nie zdementował tych informacji. W dodatku cały internet o tym huczy, zaczynam nabierać podejrzeń, że coś jest na rzeczy.

#ukraina #polityka
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tusk:
ukraina to konfa, konfa to pis,
kaczor zrobi wszystko, żeby upodlić rudego i przejąć władzę
ostatnio w wywiadzie morawiec gadal, że bosak premier, a morawiec v-ce premier i minister finansów (sic!)
wystarczy łączyć kropki
  • Odpowiedz
  • 595
@tusk: a według mnie to fake news i Bosak z Memcenem powinni zrobić ogromną konferencje na której odetną się jednoznacznie od tych w wszystkich insynuacji na temat tego że konfederacja jest odpowiedzialna za ten akt dywersji. Muszą przedstawić jakieś dowody by całkowicie zamknąć ten temat.
  • Odpowiedz
Przecież to niepoważne. Wyobrażasz sobie premiera robiącego konferencje prasowe i dementującego plotki, że jest niemieckim agentem?

Nikt normalny nie traktuje takich pomysłów poważnie.
I raczej nie cały internet - jakiś troll wrzucił, reszta poniosła dalej...
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 9
Przecież to niepoważne. Wyobrażasz sobie premiera robiącego konferencje prasowe i dementującego plotki, że jest niemieckim agentem?

@koorthi: Widać, że wiedzę czerpiesz tylko z mainstreamowych mediów.
  • Odpowiedz

@koorthi: Przekonałeś mnie. Masz calkowita rację. To jest idiotyczne ale sprawy zaszły już tak daleko, że niech przynajmniej zrobią konferencje, że sprzeciwiają się szerzeniu takich insynuacji i fake newsów
  • Odpowiedz