Aktywne Wpisy

tesknilam_ +733
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +711
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Ale kto tak uważa? xD Masz coś z głową?
Więc logicznie dopytałem, czy według ciebie facet też napadł Rosję, zmusił Putina do ataku i wydaje rozkazy ruskim mobikom - bo do tego prowadzi taka narracja.
A teraz robisz wielkie „kto tak uważa? masz coś z głową?”
xD
Gdzie ja coś takiego napisałem? Ty masz jakąś schizofrenie xD
Przeczytaj jeszcze raz wszystkie moje posty
@In_thrust_we_trust: chłopie dosłownie napisałeś że OP ma racje " w interesie zelenskiego jest żeby wojna trwała jak najdłużej, on jest bez niej skończony bo prezydnetura mu się skończyła."
Więc schizofrenia to raczej twoja autodiagnoza, skoro nawet nie ogarniasz co piszesz
Przecież mój post odnosił się do zdania "on jest bez niej skończony bo prezydnetura mu się skończyła" a nie o tym, że w interesie Zelenskiego jest jak najdłuższa wojna, to sobie już Ty dopowiedziałeś manipulancie xD
I zgadza się, gdyby nie wojna to Zełeński nie byłby już prezydentem, jego notowania były niemal na dnie. Wybuch wojny i jego działania uratowały te notowania